Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék úgy élni, hogy ne érdekeljen a szerelem?
20/F
Én egy leányt 4 évig szerettem, majd elfásultam, már nem érzek semmit,se szerelmet, se gyűlöletet, hidd el, nem a legjobb érzés.
Ha jobban megakarsz velem ismerkedni,akkor írj priviben.
Utcsó válaszolónak... nem hallotta még, hogy egy 17 éves fiú így gondolkozna :) Jó a gondolkodásmódod, semmit nem kell elkapkodni.
Velem pont az a baj, hogy túl könnyen leszek szerelmes, és mindig összetörik a szívem. Én pont csak arra vágyom, hogy egyszer valaki viszont is szeressen úgy ahogy én őt. Talán majd egyszer, türelmesen várom =)
Velem is ez a szitu, csak én már kicsit idősebb vagyok, komolyan, néha már nem tudom, hogy nagyon ronda vagyok, vagy csak szó szerint szerencsétlen, szerettem egy pasit 2 évig, de tényleg belefáradtam, na meg akkor jött egy másik, most meg kiderült vele sem lesz semmi, pedig ő tényleg a világ leghelyesebb pasija, legalábbis szerintem...*-*
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!