Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a baja ennek a pasasnak?
(nem tudom jo kategoria-e a kerdesem, ha nem, majd a kedves adminok atpakoljak a megfelelo helyre :))
Kb ket honapja regeltem egy beszelgetos oldalra ( olaszt gyakorolni) , mindenfele ember fent van rajta- elkezdtem levelezni tobbek kozott egy hapsival, aki kifejezetten udito tarsasag a sok fenn levo hulyegyerek kozott-ertelmes, nem tett soha ketertelmu utalast, intelligens, erdekes. Uzenetek minden nap , de legkesobb masnap, videokat, fotokat kuldtunk egymasnak az orszagunkrol ( 9000 km-re el tolem), lenyeg a lenyeg, total hetkoznapi dolgokrol beszelgettunk el, konyhamuveszet, muveszetek, utazas, stb stb.. Szoval tenyleg, semmi " flort" vagy ketertelmu megjegyzes, nem is szeretnem..
Tartott ez nagy levelezgetes egeszen szilveszterig.. Azota no level, de: dec 31 ota naponta ranez akar tobbszor is a "profilomra",( ezen az oldalon lathatod kik neznek meg, mikor, es fent van e az illeto vagy sem) a legutolso uzenetemre ( annyi volt, hogyan toltottem a szilvesztert plusz mit foztem :)), elolvasta, de nem valaszolt. Na most ilyenkor mi van? Ti rairnatok , mondjuk par nappal kesobb, hogy mi a csuda utott bele, megbantottam-e valamivel ( de mivel????) vagy sem?
Előszöris szerezz be egy magyar billentyűzetet, mert ez így baromi idegesítő.
Új év, új élet... lehet, kibékült a feleségével, vagy összejött szilveszerkor egy dél-olasz ragazzával:)
Hogy megbántottad e, azt nyilván ti tudjátok a legjobban, de azért utóljára szerintem mindenképpen kérdezz rá a dologra. Többször nem hiszem, hogy érdemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!