Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől fájhat a szex?
Figyelt kérdés
Nem vagyok tini nem ez a gond. Kb 5 hónapja kűzdök fertőzéssel, amiből nem tudnak kigyógyítani, vagyis az orvosok sosem talának semmit, nekem mégis folyik ég, és a szex is fáj. Olyan mintha ezer tűvel szúrkálnának belülről mikor behatol. Mitől lehet ez? Fertőzésem nincs, kenetvétel negatív, akkor miért fáj? Valakinek volt hasonló tapasztalata? Kérlek segítsetek.2011. jan. 3. 11:39
11/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ha az van milyen tünetei vannak?
2011. jan. 3. 15:58
12/12 anonim válasza:
pont ilyenek.nekem is volt. És minél előbb kezelni kell!!
Amire figyelni kell. Addig is gumi és síkosító. És ha fáj akkor ha tetszik ha nem abba hagyni!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!