Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet? én már nem tudom mit gondoljak.15/L
tavaly jártam egy fiúval.szerettem, de nem teljesen voltam belé szerelmes..szakítottam is vele..aztán megint összejöttünk és megint szakítottam..azóta volt már egy fiú akivel jártam, de vele inkább csak azért hogy elfelejtsem az előző fiút..közben neki is volt egy kapcsolata.. és egyre jobban kezdett nekem hiányozni. már annyira hogy naponta sírtam miatta.és rossz volt hogy csak barátként kezel.és megmondtam neki hogy ne beszéljünk mert nekem ez így rossz.de csak még rosszabb lett.és nem bírtam.így most megint 'beszélünk'..és csomót beszéltünk erről is hogy mit gondolok ő mit gondol és én mit érzek..de ő soha sem mondta hogy mit érez.csak azt hogy ő hogy próbált elfelejteni.de nem mondta hogy sikerült is volna neki.és most szilveszterkor is kettesben maradtunk egy kis sarokban, és mondta hogy van barátnője.én meg mondtam hogy örülök hogy boldog.és megint elkezdtünk erről beszélni hogy sokminden változott stb.és mondta hogy ha nem lenne most barátnője akkor legszívesebben megcsókolna.de hogy az neki sem lenne jó és nekem sem mert csak egy éjszaka lenne.és mondtam hogy igen az nem lenne jó, mert nekem csak egy éjszakára nem kellene mert csak rosszabb lenne..és akkor odaült mellém és átölelt.és vagy 10 percig csak ültünk így.és akkor mondta hogy ne törődjek azzal amit az előbb mondott..és megcsókolt.és nem is tudom mennyi idő telhetett el így..de sok volt..és akkor jött egy barátja.és elhívta.és mondta nekem hogy várjam meg.és mikor visszajött már kabátban volt és kérdezte hogy átmegyek e velük egy másik buliba zuglóba..és mondtam hogy nem mert az messze lenne nekem..és akkor adott egy puszit a számra és a fülembe súgta hogy beszélünk majd..aztán hívott még egyszer telefonon de nem hallottam és nem vettem fel.
és azóta nem is beszéltünk.de mikor kérdeztem a buliban hogy és szereti a barátnőjét azt mondta hogy igen..de ilyen furán..és nem tudom most hogy mit gondoljak..mit érezhet?nekem ez túl bonyolult már.
elég bonyolult....
de szép románc....:) (bocsi)
hívd fel....
mond meg neki " ne haragudj azért hogy nem vettem fel a telefont de nem hallottam"
beszélni kell néhány dologról nektek....
miért csókolt meg ......
ilyenek tudjátok le ..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!