Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális pasit fogni?
Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy a 20-30 éves korosztály csak szórakozni akar, komoly kapcsolatot nem nagyon akarnak. Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy aki megtetszene, az nem közeledik vagy ha igen, akkor az nem akam komolyat? :/2011. jan. 2. 20:13
1/35 acel válasza:
Én ugyanígy vagyok a lányokkal, legtöbb aki "fennakad a rostán" vagy foglalt vagy bűnronda vagy leginkább még nagyon csak futókaladokra alkalmas... megfordítva a kérdést normális lányokkal hol lehet találkozni??? 22F
2/35 anonim válasza:
Igen. a Pasik bunkók vagy ribancok, vagy bűnrondák.
4/35 anonim válasza:
Én rendes pasi vagyok, undorodok azoktól a fiataloktól, akik 2 randi után szex, aztán szakitanak.
5/35 acel válasza:
kedves kérdező már választékod is van szóval ITT lehet normális pasit fogni :P
De tényleg sok sikert hogy sikerüljön!
6/35 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nekem van egy jó barátom aki ugyan így van a csajokkal. Ő most februárban lesz 31 éves. Ráadásul komoly, talpra esett és tudja mit akar. Nem játszadozni a nőkkel, hanem komoly kapcsolatot keres. Eddigi próbálkozásai sajnos mind kudarcot vallottak. Már regisztrált társkereső oldalra is, de ott sem jött be neki. Én épp egy ilyen oldalon találtam rá a páromra ami már 2 éve tart. Szóval a jó barátom sajnos nem volt ilyen szerencsés, de nem adja fel. Te se tedd. 30/N.
7/35 A kérdező kommentje:
Én is regisztrálva vagyok 1-2 ilyen társkeresőn, de eddig még semmi, mert vagy külföldiek írnak, akikkel nincs alkalmam találkozni vagy ha magyarok, akkor túl lényegretörőek, esetleg süt róluk az "intelligencia"... :S
2011. jan. 2. 20:29
8/35 anonim válasza:
Szinte minden nő felteszi ezt a kérdést magában vagy éppen itt is. Hiába fog megtalálni téged, ha képes vagy nem észre venni. Legtöbben felteszik ezt a kérdést és amikor megtalálja elutasítja, vagy külső miatt vagy mert csak egyszerű plátói kérdés volt. Ha esélyt adsz olyan embereknek is akiket észre se vennél akkor megtalálhatod.
10/35 anonim válasza:
Mit nevezel te komolynak, te mit akarsz, mit értessz ez alatt és milyen az ami nem komoly? Korod, nemed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!