Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy lány karja szőrös?
Nincs igazad, gyökér vagy. (Kivéve, ha sötétszőrű.)
Inkább legyen kicsit szőrős, mint a kozmetikusnál tékozlojon, nem? Mert azért borotválni mégse....
Esetleg gyantázd le neki te, miután ő is legyantázta a tiedet!
Kinek mi tetszik,mi számít szépnek.Nekem pl szőrös LENNE a karom de epilálom még a kis előbújó szőrök is zavarnak..a lábamon is és máshol is.mindig adok magamra.ha téged is zavar a szőr,beszéld meg vele később.valahogy hozd fel a témát és ugy okosan,finoman,diplomatikusan.
Jah és én eleinte borotváltam és jól megerősödött az amúgy is barna szőr,barna a hajam és a szemem is mégsem vagyok cigány!!(egy szőr minőségéből ítélő hozzászólónak!!)
egyszer exemnek legyantáztam egy csíkban a lábát XDDDD
közölte vleem hogy soha soha többé ne próbáljak meg ezzel foglalkozni, és megne lássa hogy szőrtelen vagyok mert ez nem éri meg:D mondjuk engem nem győzött meg, de lányok: érdemes rávenni őket. ha haszna nincs is ,emrt ugyis megcisnáljuk ezután is...az az arckifejezés, az avisítás ami elhagyja az ajkukat... azthiszem erre mondják hogy megfizethetetlen élmény:DD
Engem is zavar. A barátnőmnek nagyon dús vastag fekete szőrű a karja, én szépen megkértem, hogy gyantázza és ő megteszi.
Nem szép ha szőrös egy lány.
Nekem mondjuk 2 nővérem van és mind a kettő tökéletesen szőrtelen és én ebben nőttem fel és ezt szoktam meg.
20/F
FEKETE SZŐR!
Szerintem miattam nm tenné meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!