Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken együttvoltam a barátommal és pont akkor mult el. De kiszakadt az óvszer. Akkor most lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Mitcsináljak? Kérlek segitsetek nagyon fontos .2011. jan. 2. 13:33
11/16 anonim válasza:
Szted szülészeten nincs orvos?...
12/16 Dilettáns döggomba válasza:
A szülészet mindig nyitva van, és doki is mindig van, tehát akármikor mehetsz (na azért ne éjjel, mert elég érdekes fejet fog vágni az épp ügyeletes és félkómás személyzet).
13/16 A kérdező kommentje:
Háziorvos is kiirhatja?
2011. jan. 2. 17:19
14/16 Dilettáns döggomba válasza:
Hát ha holnap elmész, kiderül, én nem tudom, mert még nem volt rá szükség. De holnapután már úgyis mindegy...
15/16 anonim válasza:
Bárki kiírhatja, de addig húzod az időt, amíg lassan tényleg mindegy lesz.
A 72 órás tabinak az a lényege, hogy minél előbb veszed be, annál nagyobb eséllyel akadályozza meg a teherbeesést. Lehet, hogy egy órán belül már terhes lettél, amit nem tudtál megakadályozni, de az is lehet, hogy csak ma délután ágyazódott be, amit simán megakadályozhattál volna.
Komolyan nem értem, inkább mész kaparásra, mint felíratni egy tabit?
16/16 A kérdező kommentje:
Felirattuk holnap kiváltom
2011. jan. 2. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!