Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Milyen az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Milyen az a fiú/lány, akivel nem járnátok, nem jönnétek össze?

Figyelt kérdés

Írhattok külső, és belső tulajdonságokat is.

És lécci kort és nemet is írjatok.

2011. jan. 2. 10:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8%

10:52-es vagyok.

Ez lemaradt:

-Ha a csajon van felesleg

-ha nem sportol

-ha nem egy csinibaba

-ha rövid a haja(nem ér legalább hátközépig)

-ha nem tud kirívóan öltözködni

akkor sose jönnék össze vele.

2011. jan. 2. 12:56
 12/20 anonim ***** válasza:

utolsónak... túl igényes vagy és válogatós... és a dumád alapján beképzelt is... ez a legnagyobb gond veled...

kérdezőnek... nekem a külső másodlagos... ha szeretem, megszépül akármennyire csúnya is...

nekem fontos hogy legyen humorérzéke, legyen kedves, őszinte... és tudjon laza, komoly, gyerekes és felelősségteljes is lenni...

egyik barátom(haver ha úgy jobban tetszik) pont ilyen, és emiatt szeretem... csak ezt venné már észre...

2011. jan. 2. 13:28
 13/20 anonim válasza:

ne legyen bunkó, legyen figyelmes. külsőleg: borotválkozzon, legyen ápolt. és egy kis bónusz, legyen humoros:)

L

2011. jan. 2. 13:31
 14/20 anonim ***** válasza:

10:52

Hajszín,szemszín,magasság?:D Esetleg keresztnév,születési dátum?!:D

2011. jan. 2. 14:24
 15/20 anonim ***** válasza:

13:28-as nem vagyok beképzelt,csak annyi,hogy én lemerem írni az igényeimet,ami mindenkiben benne van csak nem meri felvállalni,mert kevés az önbizalmuk,vagy félnek,hogy nem kapják meg vagy nem tudom miért de félnek.

Én felvállalom,hogy igen abban igazad van,hogy túl igényes vagyok és válogatós,de ahogy egy önfejlesztő guru mondta:"Mindig törekedj a számodra legjobbra,sose érd be kevesebbel","Mindent megkapsz amit csak akarsz"

Ezen elv szerint élek.

2011. jan. 2. 14:27
 16/20 anonim ***** válasza:

Én nem 13:28as vagyok,de tudod ezzel csak az a baj,hogy hiába mondod,hogy ezek mindenkiben megvannak,mert nincsenek!Amiket te mondasz,azoknak a nagy része a genetikának köszönhető.Soha nem fogsz olyan nőt találni,aki ezeknek az elvárásoknak megfelel.És még csak ezután jönnek a tényleg értékadó belső tulajdonságok.Minthogy ha jól sejtem,akkor legyen kedves,humoros,megértő,főzzön,mosson,takarítson,gyereket neveljen.

Én megértő vagyok,kedves,humoros,főzök,mosok,takarítok,gyereket nevelek.De a p*csába,hogy az ikrek születése után rajtam maradt 7kg felesleg,mert egyszerűen nincs időm magamra a picik mellett.Ajj és a francba,hogy az egész napi főzés,mosás,takarítás meg 2 gyerek után nincs kedvem még 2 menetet lenyomni.

Soha az életben nem fogsz ilyen nőt találni..de nemhogy házasság meg gyerekek után,hanem még kiindulópontként sem lesz soha egy ilyen nőd.

Tényleg nagyon nagyok az elvárásaid.Miért nem elég annyi,hogy legyen csinos,vékony,szép arcú,hosszú hajú,nem mellesleg szereti a szexet?!(ilyenből sok van)

24L

2011. jan. 2. 14:37
 17/20 anonim ***** válasza:

- túl alacsony

- kövér

- csak a külsejével van elfoglalva

- hülye

- különben hiszi magát, csak mert csaj

- ha azt gondolja, hogy egy kapcsolatban neki semmit sem kell tennie

2011. jan. 2. 15:48
 18/20 anonim ***** válasza:

- ne legyen se magasabb, se nehezebb nálam (180cm/78kg)

- ha nem fog meg benne semmi

- ha buta, nem lehet vele értelmesen beszélgetni

- plázacica, nagyon durva műköröm, valamilyen szubkultúra rabja (emo,goth, stb.)

- ha igénytelen

- ha nincs humora, ne legyen túl idétlen, gyerekes, de túl komoly se.

- ha drogozik

hát asszem, így hirtelen ennyi

21/F

2011. jan. 2. 18:14
 19/20 anonim ***** válasza:
nem szeretem a rosszfiúkat. És a diszkósokat. xD Ennyi...
2011. jan. 2. 18:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Külsőre kizáró ok, ha csontkollekció, vagy ha szumóbajnok kinézetű.

Belsőre legyen értelmes, de ne a lexikális tudása legyen magas (legalábbis ne azt fitogtassa), hanem a gondolkodása legyen érett, és bármilyen kalandba adja bele a derekát; tegyen ő is a kapcsolatért, ne csak én.

2011. nov. 29. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!