Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen hülye? Miért nem tudom elengedni?
Az amit írt annak a lánynak, nem jelenti azt, hogy megcsalt...Elvégre még csak ismerkedésről volt szó...Én is szoktam hülyéskedni...Tudod a hülyéskedés és a valódi megcsalás között elég nagy az ellentét...
Nem feltétlen a férjed védem, inkább téged próbállak a helyes útra rávezetni...Éppen elég fájdalmat okoztál neki azzal, hogy megcsaltad...Sajnos mégiscsak önző vagy...
A fentiekben leírtak elég jól ábrázolják a helyzetet.
A gyereknevelés mellett mégis hogyan szeretnél tanulni úgy, hogy még szeretőt is tartasz?! Szerintem te csak azért akarsz iskolába járni, hogy legyen alibid megcsalni a párodat...Egyre átlátszóbb vagy...
"Megtaláltam azt a szakmát amibe még el is tudok helyezkedni és imádom. Szerintem ez sokkal fontosabb mint hogy legyen 100-ezrekért papír a szekrénybe."
Az első szakma ingyenes és államilag támogatott...
Leállsz velem vitatkozni az igazadról...
Senki nem érdemli meg, hogy megcsalják, kivéve, ha ő is megcsalta a párját...
Te abszurd dolgokról beszélsz nekem...
Egy éve csalod a férjed átbaszod a fejét és megértést vársz?!
Már réges-régen ott kellett volna hagynod, mielőtt megcsaltad...Szánalmas hazug és társadalmilag elkorcsosult ember vagy...
Pont ilyen hazug volt az én barátnőm is...Kitettem érte a lelkemet is és engem okolt azért, mert megcsalt és tönkretette az életemet és amikor megkérdeztem, hogy miért szánalmas mentségeket hozott fel...Arra nincs mentség amit tettél...Saját magadnak is hazudozol...
Ma már a legtöbb pasi a számítógép, vagy egy konzol előtt punnyad...
Álomvilágot kergetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!