Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen hülye?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen hülye? Miért nem tudom elengedni?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, lassan egy éve rendszeresen találkozgatunk kisebb kihagyásokkal. Nekem van egy férjem meg egy fiam. Neki senkije. Azzal tisztába vagyok, hogy szeretem, de nem szabadna. Miért nem hagyjuk egymást Ő is tudja, hogy szeretem.
2011. jan. 2. 10:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzáteszek, hogy én már rég rájöttem hol és mit rontottam el! Felelőtlen voltam teljes mértékbe, hogy gyereket vállaltam, de ami megtörtént nem lehet megváltoztatni, de én ezért szeretném a jövőmet és a fiamét. És ahhoz mindenképp kell egy szakma, amihez meg iskolába kell járnom. És csak magántanuló lennék. Két évem van hátra. Még soha semmit nem akartam így, mint az iskolát befejezni. Megtaláltam azt a szakmát amibe még el is tudok helyezkedni és imádom. Szerintem ez sokkal fontosabb mint hogy legyen 100-ezrekért papír a szekrénybe.
2011. jan. 2. 14:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Az amit írt annak a lánynak, nem jelenti azt, hogy megcsalt...Elvégre még csak ismerkedésről volt szó...Én is szoktam hülyéskedni...Tudod a hülyéskedés és a valódi megcsalás között elég nagy az ellentét...

Nem feltétlen a férjed védem, inkább téged próbállak a helyes útra rávezetni...Éppen elég fájdalmat okoztál neki azzal, hogy megcsaltad...Sajnos mégiscsak önző vagy...

A fentiekben leírtak elég jól ábrázolják a helyzetet.

A gyereknevelés mellett mégis hogyan szeretnél tanulni úgy, hogy még szeretőt is tartasz?! Szerintem te csak azért akarsz iskolába járni, hogy legyen alibid megcsalni a párodat...Egyre átlátszóbb vagy...

2011. jan. 2. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:

"Megtaláltam azt a szakmát amibe még el is tudok helyezkedni és imádom. Szerintem ez sokkal fontosabb mint hogy legyen 100-ezrekért papír a szekrénybe."

Az első szakma ingyenes és államilag támogatott...

2011. jan. 2. 14:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Leállsz velem vitatkozni az igazadról...

Senki nem érdemli meg, hogy megcsalják, kivéve, ha ő is megcsalta a párját...

Te abszurd dolgokról beszélsz nekem...

Egy éve csalod a férjed átbaszod a fejét és megértést vársz?!

Már réges-régen ott kellett volna hagynod, mielőtt megcsaltad...Szánalmas hazug és társadalmilag elkorcsosult ember vagy...

Pont ilyen hazug volt az én barátnőm is...Kitettem érte a lelkemet is és engem okolt azért, mert megcsalt és tönkretette az életemet és amikor megkérdeztem, hogy miért szánalmas mentségeket hozott fel...Arra nincs mentség amit tettél...Saját magadnak is hazudozol...

2011. jan. 2. 14:55
 15/16 A kérdező kommentje:
na megint felesleges volt írnom. Akkor az itteniek szerint kivéve egy-kettőt, leszek önző, szánalmas és minden egyéb. az rendben van, hogy az első szakma ingyenes és támogatott, de f.szom mire beiskolázom magam???? Rohadt idegesítő, hogy a férjem életét basz.am el, ő az enyém egyáltalán nem. Jóval idősebb nálam, és jóval több felelőssége kéne, hogy legyen, de még annyi sincs mint nekem. Nem is tudok mit írni, mert úgyis én leszek mindenért a hibás. Megbocsájthatatlan, hogy megcsaltam, de én bocsássam meg, hogy azért, mert ő neki valami nem jó voltak/vannak hónapok, hogy nem eszünk rendese meg fél évente költözünk. Azt is meg kell bocsájtani DRÁGÁMNAK, hogy fontosabb neki MINDIG a játék mint a családja. És ez már rég óta így van. Még mikor terhes voltam, akkor kezdődött. Akkor is én voltam a hibás, hogy vártam haza késő este és inkább leült gépezni, minthogy hozzám bújt volna és megnéztünk volna egy filmet. Végül is tényleg önző vagyok, boldog akartam lenni, ez önzőség.
2011. jan. 2. 16:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Ma már a legtöbb pasi a számítógép, vagy egy konzol előtt punnyad...

Álomvilágot kergetsz...

2011. jan. 3. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!