Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok ismeretlennel szexelni?
Fiúktól, lányoktól
Engem egyszer megszólított egy jó csaj, hogy menjek vele szexelni, de nem mertem mert nemi-betegségektől tartottam.
Ti, hogy vagytok ezzel?
Egy jó teszt:
Azt mondod, nemibeteg vagy. Ha azt mondja, nem baj, akkor ő is az, mert nem fél, hogy elkapja. Ha azt mondja baj, fél hogy elkapja, ergo nem az.
nem értem a képet.
Egyébként leány vagy fiú vagy?
semmit.
Kezdetben kérdezte, hogy van egy kicsi pénzem kölcsön, de akkor ajánlotta fel magát, amikor megmutattam, hogy minden zsebem üres.
Van ilyen, itt vagyok bizonyítéknak. Meg vannak a veséim. Egyszer-kétszer igent mondtam és egyszer-kétszer nemet. Persze a slussz poén hogy ez csak külföldön külföldiként ment nekem. A szex bombáknak mondtam igent.
A gyerekkori legjobb barátomtól egyszer a házuk előtt elbúcsúztam úgy 19 lehet, és halom oda lép hozzá egy lány és azt mondja neki, hogy "Van kedved dugni?" - soha nem felejtem el, mert kicsit lehangoló mondat volt a dögös szexi 20-25 között csajtól. Viszont mutatott a sarokra, ahol a palija ált. Na nem nyújtom hosszúra a vége az lett, hogy a pasi kérdésre hogy jönne a srác (mármint a barátom)? Azt mondta a nő. "Ez nem akar dugni!" (hetero szexről beszélt a nő)
Majd egy pár éves BMW-vel elhajtott a pár, kiderült meglátták a srácot és azért parkoltak le a sarkon az autóval.
Vajon hímringyónak akarták eladni, vagy csak még a Swinger Clubok hiánya szülte ezt az akciót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!