Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerült nekem?
Szilveszterezni voltam és üvegeztünk.... a feladat az volt hogy adjak lánynak szájrapuszit....nem volt nehéz feladat és jó is volt
De amint már a nyelvest kérték hirtelen lefagytam és megijedtem mi lesz ha elrontom:S
Mivel nem smároltam még ezért nem tom hogy álljak neki:S
amúgy 15 éves fiu vagyok
Köszi szépen. :)
Sokan bíztattak már csak az a gondom hogy 15 létemre elég későnérő vagyok és ez alapján a lányok véleménye megvan rólam :(
U.I : nem vagyok gyökér....
Szerintem nem vagy későn érő. Inkább normálisnak mondanálak
A többi ilyen 15 éves nem az akik már ebben a korban összevissza dugják egymást :D
A nyelves csók meg nem nehéz :D csak kinyitod a szád ás megkeresed a nyelveddel a másik nyelvét csak csináld amit érzel :D
21:20-as vagyok
Ez nagyon jó dolog. Sokkal szánalmasabb amikor nálad fiatalabbak már az ágyban hemperegnek. Aztán kérdezgetik hogy lehetek terhes?
Az a csaj aki meg lenéz emiatt az a gyökér. Azzal ne foglalkozz. Biztos menni fog és ne érdekeljenek akik leszólnak.
Mellesleg 16/L vagyok és én is 15 évesen smároltam először. :D
Értem! Köszönöm :)
A későnérőt meg arra értem hogy fizikailag olyan 13 szintjén vagyok sajnos:S
De azért köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!