Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mentsem meg a beszélget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mentsem meg a beszélgetést? SÜRGŐŐŐSS!

Figyelt kérdés
Szoktam beszélgeni msn-en azzal a fiúval aki nekem nagyon tetzik és én is neki csak nem vallottunkmég mind1 nem e a lényeg.Szóvalma délután beszélgettünk és egy idő utn egyre rövidebb szavakkal válaszoltunk majd 30percig nem írtunk semmit nagyon ciki volt utána én azt mondtam mind 1 most mármegyek.Szóval hogy mentsek meg egy ilyen csendes szitut?
2011. jan. 1. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
kérdezd meg h szereti e a jó kisz bableveszt, vagy mit tennél velem te mocskos állat , teee férfiállat ha bármit megtehetnél????
2011. jan. 1. 18:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Jójóó ez eddig jó de 14/L szóval...érted
2011. jan. 1. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
aú háát akkor talán 14 évesen ezt még ne:)
2011. jan. 1. 18:30
 4/8 A kérdező kommentje:

hát fura lenne

valami más

2011. jan. 1. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
kérdez olyanokat ami érdekli őt
2011. jan. 1. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

18:39-nek igaza van. Ilyen általános kérdéseket, ami érdekel titeket. Valamiből majd csak kialakul egy jó kis beszélgetés. Az a legjobb, ha egy témából csak úgy suhantok egy másikba és észre se veszitek. :)

Viszont... ha tényleg nem tudtok jól eldumálni, meg sokszor van ez a "kínos csend", akkor szerintem hanyagoljátok a dolgot, hiszen nem tudtok jól elbeszélgetni, ami pedig egy normális kapcsolat halála. :D

2011. jan. 1. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne kérdezz semmit, szard le, csúszni fog utánad egy idő után mint az állat.
2011. jan. 1. 20:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Mi van? Akkor most mit csináljak ha ugyan ilyen csend lesz
2011. jan. 1. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!