Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortuszhoz kel a szülői bele egyezés? Vagy muszáj tudnia róla anyumnak? FONTOS!
Bele kell egyeznie a szüleidnek, mint minden műtétbe 18 éves kor alatt. Állj oda anyukád elé és mondd el neki mi a helyzet. Valszeg ki fog bukni, lehet kiabálni is fog, dühös lesz rátok, de aza anyukád és segíteni fog. Ha apud megértő, jófej neki is elmondhatod.
Am az apuka(mármint a babáé) tud róla? Ha nem neki is mondjátok el és szálljon be a költségekbe (az abortusz nem kis pénz). Hiszen nem egyedül oztad össze a babát és ő legalább annyira hibás, mint te.
Szorítok neked és majd írd meg mit mondot anyukád.
Mindenképp beszéld meg a szüleiddel!
Az abortusz egyébként nem játék, a megtermékenyítés után már egy pici, védtelen ember növekszik benned, egy kezdődő élet.
Nem értem, hogy MIÉRT NEM LEHET NORMÁLISAN VÉDEKEZNI?
Hagyjátok már békén a védekezéssel, mert van elég baja és ő is tudja, hogy hibázott, legközelebb már nem fog. Nem tudom, miért élvezitek, hogy még ti is cseszegetitek.
No mi volt? Én szorítottam :)
18/L
eljucus:
Nekem 17 évesen is a szüleim fizették, és most, 20 évesen is a ők fizetik a fogamzásgátló árát, mert nincs keresetem (24 éves koromig tanulok...). Szerintem egy normális szülő ad pénzt a gyerekének az ilyesmire. Az már más kérdés, ha a gyerek el se mondja a szüleinek, hogy szüksége lenne rá- az már a gyerek és a szülő közös hibája, hogy nincs köztük olyan szoros kapcsolat, hogy megbeszéljék az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!