Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Abortuszhoz kel a szülői bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rami95 kérdése:

Abortuszhoz kel a szülői bele egyezés? Vagy muszáj tudnia róla anyumnak? FONTOS!

Figyelt kérdés
Léccí írjátok le mert nagyon Fontos :S
2011. jan. 1. 12:42
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
50%

"az abortusz gyilkosság! ne legyél gyilkos, sokan vágynak babára, akiknek nem lehet, inkább add örökbe, de ne ölj!!!"

Mitől is gyilkosság? És neked mi közöd van hozzá?

Inkább a kérdésre válaszolj...

2011. jan. 1. 13:21
 12/49 anonim ***** válasza:
63%
abortuszellenes... nem tudod, mit beszélsz. nem, nem gyilkosság. szükséges rossz. nem kell, hogy még jobban tönkretegye az életét egy fiatal lány azzal, hogy megszül egy gyereket. jobb visszacsinálni. jó lesz neki 10-15 év múlva, ha lesz tervezett gyereke, hogy valahol meg van egy, akiről lemondott? inkább meg se szülessen, az még nem ember.
2011. jan. 1. 13:22
 13/49 anonim ***** válasza:
63%
Beszéld meg anyudékkal, hidd el, ha mérgesek is lesznek, de segítenek. Az abortusz meg a szükséges rossz, igen. Nem szabad még neked 16 évesen gyermeket vállalnod. Utána nem lenne normális életed. Kérd ki a szüleid, főleg anyud véleményét és tegyetek belátásotok szerint, ebben nekünk nem szabad szerepet vállalnunk. Ha megtartjátok, megtartjátok, ha nem, nem. A választás a tiétek, azért írtam többes számban, mert a szüleid gondoskodnak rólad és a magzatról is, ami a hasadban van (ha tényleg terhes vagy). Az ő beleszólásuk szerintem igenis fontos. Az örökbe adásról annyit, hogy talán rosszabb, mint az abortusz. Sokan mondják, hogy jobb, pedig nem. Persze tök cuki, mikor egy pár, akinek nem lehet gyereke kap egyet, de mi lesz, ha a gyerek megtudja, anyuci nem is anyuci. Gyámhivatalban dolgoztam, 100-ból volt egy olyan esetünk, amikor nem lett balhé az örökbe adásból. Gyereknek a rendes szülei mellett a helye, vagy nincs helye szerintem. De majd dönts. Mielőbb szólj viszont szüleidnek!!!!!
2011. jan. 1. 13:39
 14/49 A kérdező kommentje:
De hátha nem merek? :'( Nagyon félek az egésztől... és tudom nagyon hülye voltam de most tegye a szívére mindenki a kezét és úgy mondja hogy ő fiatalon nem volt ennyire hülye...
2011. jan. 1. 13:53
 15/49 anonim ***** válasza:
84%
Rátettem...én fiatalon nem voltam ennyire hülye. Bár ez nem is hülyeség, inkább felelőtlenség. Úgyis el kell beszélgetnetek...ha halogatod, nem fogják elhinni, hogy túl sok cseresznyét ettél..
2011. jan. 1. 14:40
 16/49 anonim válasza:
55%
Bátorság! Legalább anyukáddal beszélj, ha apukáddal nem mersz, de vele mindenképp, különben letelik a 8 hét és választásod sem lesz. Azt hiszem az első 8 hét alatt lehet csak az abortuszt elvégezni ... Nem az én feladatom döntést hozni, neked kell ezzel együtt élned életed végéig, akár mit is válassz. Az apa mit szól hozzá? Mármint a babátoké.
2011. jan. 1. 15:01
 17/49 anonim ***** válasza:
71%

12 hét, nem 8.

De minnél előbb annál jobb (orvosi szempontból).

2011. jan. 1. 15:03
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szilveszteri bulin követtél el butaságot, akkor még ott van az esemény utáni tabletta is, azt próbáld meg beszerezni.
2011. jan. 1. 16:06
 19/49 anonim ***** válasza:
71%
Ismered a gumit?
2011. jan. 1. 17:04
 20/49 anonim ***** válasza:
62%
Ja, tény 15 éves GYEREK ne szüljön, de 15 éves GYEREK ne is szexeljen... itt a probléma... De legalább lehetőleg egy életre megtanulod a leckét!
2011. jan. 1. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!