Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye hogy Ronnie a Jersey...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hogy Ronnie a Jersey Shorból nagyon-nagyon jó pasi? :D

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 31. 19:05
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Jól van, nem hülye puffadék, elnézést kérek. :) Bár azt fenntartom, hogy nem valami értelmes srác a megnyilvánulásai alapján, de ezt nem sértésnek mondom.

Nekem ki tetszik? Per pillanat a barátom a tökéletes zsánerem, de nyilván az ő fotóját nem tehetem ki ide... Kamaszkoromban (16-19) Jared Padalecki volt a nagy favorit :D

[link]

Barátomnak ilyen testalkata van (bár folyamatosan egyre szebb) [link] az arca férfias, a szó klasszikus értelmében vett jóképű srác (nem alternatív, nőies meg ilyenek...)

De a legfontosabb egy férfiban akkor is az, hogy szép legyen belülről. Én ezt is megtaláltam, azt hiszem hatalmas mázlim van, mert a férfiak nagy többségére is igaz az, hogy "amelyik jól néz ki az megcsal/hülye/bunkó". Őelőtte pedig csupa olyan fiúval jártam, akinek bár a külseje nem volt az esetem annyira, de a személyiségük megfogott. Ez a legfontosabb. Nekem.

2011. jan. 2. 16:19
 32/40 A kérdező kommentje:
Hát nekem meg az a Jared nem jön be...:D
2011. jan. 2. 16:25
 33/40 anonim ***** válasza:
24%

Te mondod, hogy nem vagy gyerek, de olyan ostobaságokat irkálsz, hogy az elképesztő. Ha nem vagy gyerek, viselkedj a kijelentésedhez méltón, korodtól függetlenül. Ha neked az az undorító Ron tetszik, akkor nézegesd, masztizz rá, de mivel feltettél egy kérdést, fogadd el róla a negatív véleményeket is.

21/L

2011. jan. 2. 17:19
 34/40 A kérdező kommentje:

undorító????-.-

na inkább nem írok erre semmit...

nem fogom idegesíteni magam rajtatok

2011. jan. 2. 18:45
 35/40 anonim ***** válasza:
47%

Őszintén, hány éves vagy? 14? Lehet sokat írtam...

Amúgy undorító a csávó...

2011. jan. 2. 19:30
 36/40 anonim ***** válasza:
Rajtunk nincs miért, válaszoltunk a kérdésre, amit TE tettél fel. Ha ilyen nehezen viseled, ha mások véleménye nem egyezik a tieddel, akkor semmi keresnivalód nincs ezen a Fórumon.
2011. jan. 2. 20:22
 37/40 A kérdező kommentje:

Oké. Zárjuk le a témát. :D

Én ma este akkor is nézem a Jersey Shore-t. :D

2011. jan. 2. 21:48
 38/40 A kérdező kommentje:

bakker:O

ez a csávó egy bunkó állat...

most nagyot csalódtam...

2011. jan. 4. 23:09
 39/40 breegooca válasza:

tényleg, akkor minek teszel fel kérdést, ha utána nem fogadod el a válaszokat? hihetetlen emberek vannak itt....

egyébként kinézetre a Helyzet sokkal jobb.

2011. jan. 6. 01:21
 40/40 anonim ***** válasza:
hát rohadtul.... mindjárt oda is rohanok :DDD
2012. aug. 1. 01:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!