Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye hogy Ronnie a Jersey Shorból nagyon-nagyon jó pasi? :D
Jól van, nem hülye puffadék, elnézést kérek. :) Bár azt fenntartom, hogy nem valami értelmes srác a megnyilvánulásai alapján, de ezt nem sértésnek mondom.
Nekem ki tetszik? Per pillanat a barátom a tökéletes zsánerem, de nyilván az ő fotóját nem tehetem ki ide... Kamaszkoromban (16-19) Jared Padalecki volt a nagy favorit :D
Barátomnak ilyen testalkata van (bár folyamatosan egyre szebb) [link] az arca férfias, a szó klasszikus értelmében vett jóképű srác (nem alternatív, nőies meg ilyenek...)
De a legfontosabb egy férfiban akkor is az, hogy szép legyen belülről. Én ezt is megtaláltam, azt hiszem hatalmas mázlim van, mert a férfiak nagy többségére is igaz az, hogy "amelyik jól néz ki az megcsal/hülye/bunkó". Őelőtte pedig csupa olyan fiúval jártam, akinek bár a külseje nem volt az esetem annyira, de a személyiségük megfogott. Ez a legfontosabb. Nekem.
Te mondod, hogy nem vagy gyerek, de olyan ostobaságokat irkálsz, hogy az elképesztő. Ha nem vagy gyerek, viselkedj a kijelentésedhez méltón, korodtól függetlenül. Ha neked az az undorító Ron tetszik, akkor nézegesd, masztizz rá, de mivel feltettél egy kérdést, fogadd el róla a negatív véleményeket is.
21/L
undorító????-.-
na inkább nem írok erre semmit...
nem fogom idegesíteni magam rajtatok
Őszintén, hány éves vagy? 14? Lehet sokat írtam...
Amúgy undorító a csávó...
Oké. Zárjuk le a témát. :D
Én ma este akkor is nézem a Jersey Shore-t. :D
bakker:O
ez a csávó egy bunkó állat...
most nagyot csalódtam...
tényleg, akkor minek teszel fel kérdést, ha utána nem fogadod el a válaszokat? hihetetlen emberek vannak itt....
egyébként kinézetre a Helyzet sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!