Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye hogy Ronnie a Jersey Shorból nagyon-nagyon jó pasi? :D
2010. dec. 31. 19:05
21/40 anonim válasza:
Hát, én ennél csak jobb pasikat látok... Hülye, felszínes (egy részt láttam ebből a csodaműsorból), b.uzisan szolibarna, és a teste távolról sem tökéletes. Igazából erőteljes testalkatú, de zsíros, inkább "hordó". Plusz minden képen pózol a puffadt karjaival, szánalmas.
Egy szép szálkás férfi test így néz ki: [link] vagy [link]
Azért hasonlítsd már össze...
Persze lehet azt mondani, hogy neked a vadkan testalkat a zsánered, de arra ne nagyon használjuk a "hihetetlen jó" jelzőt.
Az pedig, hogy egy olyan idióta műsorba, mint a Jersey shore kizárásos alapon csak lelki szegény és segghülye emberek kerülnek (akik meglátásom szerint minimum látens homokosok) már más tészta, gondolom :P
22/L
22/40 anonim válasza:
Ja és hogy helyes-e? Mivel az arcáról első pillantásra lesüt, hogy buta, ezért nem.
23/40 A kérdező kommentje:
vadkan... -.-"
2011. jan. 2. 15:14
24/40 A kérdező kommentje:
Mégis odavannak érte a lányok...
2011. jan. 2. 15:14
26/40 anonim válasza:
Egyébként pedig, a buta lányok vannak oda érte, akik képesek ezt a szemetet egynél többször végignézni... Gondolj csak bele, hány hülye sikongatós liba van oda a hülye, kopasz izomagyú állatokért? Vagy hány férfi van oda a szilikoncsöcsű felfújt szájú ribancokért? És akkor ezek jó pasik, meg jó csajok? Lehet, hogy egy rétegnek igen, de alapvetően nem mondanám.
27/40 anonim válasza:
Szövöm tovább a gondolatmenetemet: az ilyen jellegű emberekért, akiket a média manapság "tökéletesnek" állít be, azok rajonganak, akik ennek a világnak a rabjai. Akik annyira irányíthatóak, hogy mindent elhisznek. Ugyanezek az lányok vannak oda Király L. Norbiért, vagy nagyjából AKÁRKIÉRT, akit a világító-beszélő dobozban látnak.
28/40 A kérdező kommentje:
Jó. Szerintem akkor is k*rva helyes, ti meg csak szeressétek a Robert Pattinson féléket...
2011. jan. 2. 15:20
29/40 anonim válasza:
Tehát szerinted akinek nem tetszik ez a hülye puffadék, annak csak Robert Pattinson jöhet be? Gratulálok, bebizonyítottad az elméletemet a tévét bámuló hülye lányokról...
30/40 A kérdező kommentje:
nem hülye puffadék -.-
kíváncsi vagyok neked ki tetszik
2011. jan. 2. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!