Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha a barátotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a barátotokkal sétálnátok az utcán, és hirtelen egy ismeretlen ember belétek kötne, akkor minek örülnétek jobban?

Figyelt kérdés

Ha a barátotok visszaszólna neki, akár még kész bunyózni is, jelezve, hogy testi épsége árán is megvéd titeket? . Vagy ha, csak simán továbbsétálnátok, mintha mi sem történt volna?

Fiúk! Ti ebben az esetben hogyan cselekednétek?

2010. dec. 31. 13:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ha tőlem kérdezed- nekem nincsenek hosszú körmeim. :) Keménynek nem érzem magam. (Csak a poén kedvéért: "a mesterek már lágyak" :)) Ez az internet, itt mindenki azt írkál, amit akar (ugye?). Elég, ha én tudom, meg tudnám-e védeni magam- nem másnak kell elhinnie. Ez utóbbi még az önbizonygatós-kategória. :) Aki örülne neki, ha a sok "keménylegényt", meg "kemény csajt" szétkapnák- az minden bizonnyal nem kis szívatásokat szenvedhetett el tőlük. Bizonyos értelemben érthető, és jogos- csakhogy nem minden "kemény" illető szívatja a gyengéket (ezt ne felejtsétek el). Belőlük is csak az "önbizonygató" kategória. :))
2011. nov. 6. 15:39
 22/27 anonim ***** válasza:

"Bírnám, ha a sok keménylegény és nagypofájú csaja sétálnának, beszólna egy csávó, mindketten elkezdenének magyarázni, erre a fickó olyat bevágna a fiúnak, hogy ott helyben összeszarná magát, aztán jó keményen, szárazon púderes f@sszal megerőszakolja a lányt!

HAHAHAHAHAHAHAAAAAA!!!4!!4!négy!4!!"

Utolsó részét erre reagálva írtam. Szegénynek nem sok sikere lehetett a nőknél. :(

2011. nov. 6. 15:44
 23/27 anonim ***** válasza:

"Bírnám, ha a sok keménylegény és nagypofájú csaja sétálnának, beszólna egy csávó, mindketten elkezdenének magyarázni, erre a fickó olyat bevágna a fiúnak, hogy ott helyben összeszarná magát, aztán jó keményen, szárazon púderes f@sszal megerőszakolja a lányt!

HAHAHAHAHAHAHAAAAAA!!!4!!4!négy!4!!"

Ehez nem is tudok mit fűzni, mert még gyerek:) vagy sokat szívatták a nagy menő srácok illetve a csajok meg kinevették.

2011. nov. 6. 20:58
 24/27 anonim válasza:
attól függ hogy ki, hol, mit, és mennyire vagyok józan.
2013. jan. 27. 18:30
 25/27 tom124 válasza:
Ha a felmenőimet v a csajomat szidná nekimennék volt már rá példa h nekem is tört az orrom de nemhagynám akármekkora is az az ember:-)
2013. júl. 3. 23:54
 26/27 anonim ***** válasza:
Hát roma egyedül nem fog belédkötni. De minnél többen vannak, annál bátrabbak. Nem ajánlatos visszaszólni. 1 sz..rrávernek, utánna meghúzzák a csajod. Lehet élvezné, de nem biztos. Persze ha nekem esnek visszaütök. Onnantól nincs visszaút. De jobb elkerülni a konfliktust. Volt már hogy a csajomat zaklatták. Na azt lerendeztem. Megvártam az illetőt a buszmegállónál. Bőgve ment haza. Rá se mert nézni utána a barátnőmre. Ha nem tudod megvédeni, csalódni fog benned. Nem mondja ki, de titokban kiábrándul. Ha szükséges bunyózni kell, mégha esélyed sincs! De úgy, hogy a csajod ne sérüljön. Mégha össze is vernek büszke lesz rád. De a gyáva pasitól undorodnak.
2015. máj. 1. 15:05
 27/27 wackor1017 válasza:

Addig ütném még mozog utána meg azért mert nem mozog

18/ff

2017. jan. 27. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!