Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a barátotokkal sétálnátok az utcán, és hirtelen egy ismeretlen ember belétek kötne, akkor minek örülnétek jobban?
Ha a barátotok visszaszólna neki, akár még kész bunyózni is, jelezve, hogy testi épsége árán is megvéd titeket? . Vagy ha, csak simán továbbsétálnátok, mintha mi sem történt volna?
Fiúk! Ti ebben az esetben hogyan cselekednétek?
Megoszlanak a vélemények, pont amire számítottam:)
Köszönöm az eddigi válaszaitokat:)
hát nem tudom,hogy te hol laksz,de felénk egy "120 kilos tetovált kopasz kancigány" már eleve a Mercijében ül és szarik a világra.De ha mégsem,akkor természetesen inkább maradjon csöndben.
De én a kérdés elolvasásakor mondjuk egy aszfaltozó munkásra gondoltam.
Bírnám, ha a sok keménylegény és nagypofájú csaja sétálnának, beszólna egy csávó, mindketten elkezdenének magyarázni, erre a fickó olyat bevágna a fiúnak, hogy ott helyben összeszarná magát, aztán jó keményen, szárazon púderes f@sszal megerőszakolja a lányt!
HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA!!!4!!4!négy!4!!
Első, te leugatnád, a pasidat meg cserébe szétvernék, mert nem bírsz a lepcses nagy száddal.
Miért nem hagyod, hogy a pasid mérlegeljen, mit érdemes csinálni? Lehet te beszólsz, cserébe őt cspják szét...az jobb? Mert lehet a srác egyből vágja hogy esélytelen...ott a sok kancigó este, ha meg gyengébb a barátod úgyis lecsapja, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!