Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha a barátotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a barátotokkal sétálnátok az utcán, és hirtelen egy ismeretlen ember belétek kötne, akkor minek örülnétek jobban?

Figyelt kérdés

Ha a barátotok visszaszólna neki, akár még kész bunyózni is, jelezve, hogy testi épsége árán is megvéd titeket? . Vagy ha, csak simán továbbsétálnátok, mintha mi sem történt volna?

Fiúk! Ti ebben az esetben hogyan cselekednétek?

2010. dec. 31. 13:50
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Megoszlanak a vélemények, pont amire számítottam:)

Köszönöm az eddigi válaszaitokat:)

2010. dec. 31. 14:16
 12/27 anonim ***** válasza:
67%
Ja értem, csak a nálánál gyengébbektől védjen meg? Ne aggódj, a gyengébbek nem fognak neki beszólni.
2010. dec. 31. 14:16
 13/27 anonim ***** válasza:

hát nem tudom,hogy te hol laksz,de felénk egy "120 kilos tetovált kopasz kancigány" már eleve a Mercijében ül és szarik a világra.De ha mégsem,akkor természetesen inkább maradjon csöndben.

De én a kérdés elolvasásakor mondjuk egy aszfaltozó munkásra gondoltam.

2010. dec. 31. 14:24
 14/27 anonim ***** válasza:
22%

Bírnám, ha a sok keménylegény és nagypofájú csaja sétálnának, beszólna egy csávó, mindketten elkezdenének magyarázni, erre a fickó olyat bevágna a fiúnak, hogy ott helyben összeszarná magát, aztán jó keményen, szárazon púderes f@sszal megerőszakolja a lányt!

HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA!!!4!!4!négy!4!!

2010. dec. 31. 14:27
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha az utcán beléd kötnek akkor nem hagyja, hogy elsétálj. Ok nélkül nem verekedem és az hogy valaki a szájával karatézik, azért nem fogom lecsapni. De ha mindenféleképp verekedős akkor nyilván tenni kell valamit és ez szituációtól függ.
2010. dec. 31. 14:39
 16/27 biohazardxxx ***** válasza:
85%
ha cigány vagy többen vannak akkor előkapom a viherát és olyat ráhuzok a kezére hogy eltőrjön... ha többen vannak akkor meg jobb csendben maradni mert még a csaj is kaphat. amugy ez helyzetfüggő, attol függ mit szól be... de ha az asszonynak szól be mondjuk egy cigány annak vége. Sajnos a mai világba ez van, irigyek erőszakosak és bunkók az emberek. Amugy meg jobb tovább sétálni mert ha visszaszolsz akkor abbol ugy is bunyó lesz és ha nem te nyersz akkor a csajnak is annyi.
2010. dec. 31. 14:46
 17/27 anonim válasza:
0%
szerintem te is farok vagy, meg a kérdésed is
2011. jan. 9. 21:30
 18/27 anonim ***** válasza:
79%

Első, te leugatnád, a pasidat meg cserébe szétvernék, mert nem bírsz a lepcses nagy száddal.

Miért nem hagyod, hogy a pasid mérlegeljen, mit érdemes csinálni? Lehet te beszólsz, cserébe őt cspják szét...az jobb? Mert lehet a srác egyből vágja hogy esélytelen...ott a sok kancigó este, ha meg gyengébb a barátod úgyis lecsapja, nem?

2011. nov. 1. 08:28
 19/27 anonim ***** válasza:
Továbbmennék (nő vagyok). Nem járna jól, ha "szétkapnám". Bár a barátom is szét tudná (és azzal sem járna jól). :)
2011. nov. 5. 20:17
 20/27 anonim ***** válasza:
Hogy minden nő keménynek érzi magát és a párját:) érdekes, mert én is kemény vagyok:D akkor ki a jobb?:O Nem futamodom meg:) gyerünk édes mutasd a körmeid:D
2011. nov. 5. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!