Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok az íntenzivre kerülni?
meg akarok valakit ilyeszteni hogy mikor élet halál között vagyok rájöjjön hogy mennyire fontos vagyok neki..
mitcsináljak?
Ne csinálj semmit!
Hülyeségen gondolkodsz.
én egész nyáron az intenzívre jártam édesanyámhoz, mert nagyon beteg volt.láttam mi van ott.a legsötétebb rémálmaidban se tudod elképzelni, hogy kik hogyan kerülnek oda, és miket kell átélniük a betegeknek,látogatóknak egyaránt. tehát annyi a lényeg h NE akarj odakerülni
20/f
nah látom mindenki mondja a közhelyeket.
de emberek ha vki kérdez vmit és ti offoltok azt kb úgy veszi h nem jött válasz a kérdésre...mind1
szal
ugorj le a 2.ról vagy max a 3.ról de ink 2 az még nem halálos de nem is kell feltétlenül intenzívig eljutnod sztem az is elég ha megtudja a csaj/srác h pár hétre kórházba kerültél.
am gondolom le fognak pontozni de nembaj én még annak a híve vok h válaszolok egy kérdésre. (és lásd második mondatom még 1x összes kommentelő )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!