Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ember boldogsága a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ember boldogsága a másik nyomorúsága árán? Ez a helyes recept?

Figyelt kérdés
Gyakran látom azt, hogy ahhoz, hogy az egyik ember boldog legyen, a másik nyomorúsága kell. Bevallom, én, ezt, nem tartom helyesnek, mégis, nagyon sokszor ez történik. Te tönkretennél, vagy megnyomorítanál egy másik embert, csak hogy boldog légy? (Értsd azt, hogy tudnád, hogy lenne más mód, csak akkor lehet neked is áldozatokat kellene hoznod)
2010. dec. 30. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha olyan ember lenne, aki velem szintén valami rosszat tett, vagy valami rosszat okozott nekem akaratán kívül (pl vele járt, akivel én szerettem volna, neki van valamije, ami nekem nincs), akkor simán. Én önző vagyok, irigy és bosszúálló.

20/L

2011. jan. 7. 10:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül, kedves Rainmaker :) A tűzoltó szakma is gyönyörű! :)
2011. jan. 7. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!