Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltok éppen? Esteleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok éppen? Esteleg aki nemtud aludni.

Figyelt kérdés
hm szivesen elolvasgatnám;)
2010. dec. 30. 02:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Napi 1x felnézek kb, azért akad pár jó post^^
2010. dec. 30. 03:24
 22/35 A kérdező kommentje:

hm ezt a post-ozást sem értem.

még jó hogy nem lesz érettségi tétel a purutya:D

2010. dec. 30. 03:26
 23/35 anonim ***** válasza:
Éppen a gyakorit olvasom és próbálok gyógyulgatni,hogy holnapra helyrejöjjek,mert feljön hozzám egy kis csaj este "aludni".Ezenkívül számot vetettem az elmúlt évvel kapcsolatban.Régi emlékek törtek elő a mélyből és nem könnyű még most sem visszagondolni rájuk!Ez az év egy katasztrófa volt a számomra.Főleg az utolsó negyed év.Véget ért életem első kapcsolata ami 6 évig tartott.
2010. dec. 30. 03:28
 24/35 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, örülök hogy írtál.

hm "aludni":)

a kapcsolatot sajnálom, persze nemtudom hányéves vagy nemtudom mi miatt történt a szakítás.

a 2010 elég fasza volt nekemis.széthullott minden amit családnak lehet nevezni, túl vagyok énis is komolyan szakításon. de enmtudom, nemszoktam nagyon visszagondolni, de ha megisteszem mindig szép dolgok jutnak az eszembe:) jógyakorizást

2010. dec. 30. 03:31
 25/35 anonim ***** válasza:
24 vagyok.Magam sem tudom miért esett szét.Részéről elmúlt a szerelem és más tervei is voltak.Állandóan belém rúgott ahol csak tudott.Most jött egy 17 éves kis csajszi akivel elvileg járunk.Holnap fog először itt "aludni",de nem merek benne megbízni.
2010. dec. 30. 03:35
 26/35 A kérdező kommentje:

hogyérted ogy nem tudsz benne megbízni?

mindegy ha szeretnél bezsélni erröl, és nem a végetért kapcsolatodról mert azmár levan zárva akkor irj privát e-mailt:)

2010. dec. 30. 03:44
 27/35 anonim ***** válasza:

Én unatkozok szóval most nincs jobb dolgom mint az ostoba emberek szexuális problémáira keresek megoldást és normális válaszokat próbálok adni. Majd ha elfogy a számomra megválaszolható akkor megyek és megpróbálom felvenni a versenyt mondjuk a politika kategóriában.

18/F

2010. dec. 30. 03:56
 28/35 anonim ***** válasza:
[link] :D
2010. dec. 30. 03:57
 29/35 A kérdező kommentje:

ó egyemmeg.

amúgy dettó, sok sikert Mr.insomnia

2010. dec. 30. 03:58
 30/35 A kérdező kommentje:

áhh szegény csaj:S

mondhatnám úgyis hogy beszarok ezen a sztorin de inkább nem:D

2010. dec. 30. 04:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!