Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok éppen? Esteleg aki nemtud aludni.
hm ezt a post-ozást sem értem.
még jó hogy nem lesz érettségi tétel a purutya:D
kedves utolsó, örülök hogy írtál.
hm "aludni":)
a kapcsolatot sajnálom, persze nemtudom hányéves vagy nemtudom mi miatt történt a szakítás.
a 2010 elég fasza volt nekemis.széthullott minden amit családnak lehet nevezni, túl vagyok énis is komolyan szakításon. de enmtudom, nemszoktam nagyon visszagondolni, de ha megisteszem mindig szép dolgok jutnak az eszembe:) jógyakorizást
hogyérted ogy nem tudsz benne megbízni?
mindegy ha szeretnél bezsélni erröl, és nem a végetért kapcsolatodról mert azmár levan zárva akkor irj privát e-mailt:)
Én unatkozok szóval most nincs jobb dolgom mint az ostoba emberek szexuális problémáira keresek megoldást és normális válaszokat próbálok adni. Majd ha elfogy a számomra megválaszolható akkor megyek és megpróbálom felvenni a versenyt mondjuk a politika kategóriában.
18/F
ó egyemmeg.
amúgy dettó, sok sikert Mr.insomnia
áhh szegény csaj:S
mondhatnám úgyis hogy beszarok ezen a sztorin de inkább nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!