Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lányt meg akartam menteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányt meg akartam menteni a ribancságtól. Azt szerettem volna, ha egy értékes, kedves lány marad, amilyen volt. Hát ez most megváltozott, és engem tett tönkre! Miért?

Figyelt kérdés

Egy ideig jártunk, nem túl sokáig, 1-2 hónapig. Nekem engedett meg először dolgokat (semmi komolyra nem kell gondolni, lényeg az, hogy volt benne pure nudity, meg néhány ujj), ekkor volt 14 éves, én meg 21. A lényeg, hogy bármikor megtehettem volna, hogy kihasználom, tovább megyek, de annyira tiszta, annyira kedves és különleges lány volt, hogy nem volt szívem, és nem akartam neki rosszat (még ha akkor élvezte volna), szóval megálltam még jó az elején. De már voltak tünetei, hogy kezd elk*rvulni, szerintem már akkoriban elkezdett más fickók felé szaglászni, lehet meg is csalt. A lényeg a lényeg, szakított velem, de nem akarta, hogy eltűnjek az életéből. Aztán láttam, hogy kezd elk*rvulni. Flörtölgetés huszonévesekkel (előtte én voltam az egyetlen ilyen), instant smárolás 15-25ig bulikban, és a gyönyörű, egyszerű, de hihetetlen szépség átváltozott egy olyan igazi ribis (nem a plázacica féle, de erős smink, szóval olyan 30 évesnek nézett ki) lett, elszállt magától, mintha ő lenne a világ legértékesebb lánya, szidta a ribancokat, közben saját maga is úgy viselkedett már, csak talán nem olyan „alpárian”, hanem „finom-ribancként”, ha értitek, mire célzok. Na ekkor még csak 14 éves (!!!) volt, de már közel a 15höz. Tipikus másokat felhasználó és kihasználó, szüleit átverő, gyakran szó szerint hisztivel és drámázással céljait elérő rafinált kis szajha lett. Ekkor már összejárt kúrogatni huszonévesekkel, meg 18-19 éves fazonokkal, az aranyos, kedves lányból, aki érzékeny volt és értékes, a szemem előtt vált egy szeszélyes, egoista, öntömjénező, és magát valami királynőnek, hercegnőnek tartó ribanccá, aki mindenkit lenézett, és élvezte, hogy élnek-halnak a fiúk érte, és nem habozott kihasználni ezt. Ekkor, úgy döntöttem, ez így nem mehet tovább. Nem lehet abból a lányból, aki annyira tiszta, különleges és szép volt egy ilyen undormányos, huszonéveseket meghazudtoló számító szajha. A gyomrom forgott miatta, úgyhogy próbáltam leállítani, mindenféle módon, leordítással, lealázással, komolyan beszélni is próbáltam vele, higgadtan, mindenféle módon, nem ment, és egy idő után ellenem fordult. Beadta mindenkinek, hogy megerőszakoltam, nem hagyom békén, el sem meri mondani, miféle szörnyűségeket csináltam vele, nem egyszer, ha összefutottunk, összerogyott, sírt, haverjai kis híján megvertek, aztán láttam, hogy igazából ott nevet a könnyei között, és élvezi, hogy Ő van a középpontban, mindenki „szereti”.

Egyszerűen ellenem fordult, mindent kiforgatott, felhasznált ellenem, gyakran megvertek izomagy haverjai , de én még mindig védeni akartam, segíteni Őt, hogy ne legyen ilyen, ne változzon egy számító mocskos kis kurv*vá…

Aztán végül egyszer korházba kerültem, haverjai által, és Ő nem tett semmit, csak persze a rendőrségen is a haverjait védte, miszerint „elborult az agyam és elkezdtem ütni a haverjait”. Végül kaptam egy rendőri megrovást, de ekkor már leesett: akkor se tett volna semmit, ha dutyiba zárnak. Na most kalimpáljon a fejetekben, hogy mindössze 15 (nemsokára 16!!) éves ez a lány, és egyszerűen egy ilyen szörnyeteg. Most mindenki előtt le vagyok járatva, hogy egy szörnyeteg vagyok, aki megerőszakolta, és még talán meg is akartam ölni, miattam a pszichiátriára jár (!!! közben meg nem egyszer láttam a pályaudvaron fura fazonokkal enyelegni, meg nevetni), és ha találkozom ismerőseivel, lenéznek, néha köpnek (nem rám, csak maguk elé). Ha meglát, esetleg, elkezd bőgni, meg reszketni (sajnos ismerem már annyira, hogy ez puszta szimulálás), aztán röhög, mikor már senki nem figyeli, és aljas módon a szemeimbe néz. Közben azért pár pénzes rokona is megkeseríti az életem, mert mindenki azt hiszi, még mindig, hogy Ő a szent, én meg a romlott, korrupt, aki belevitte az élet sötét oldalába. Ha valamit elszúr, vagy lebukik, rámfogja (suliban bukás, vagy valami ismeretlen hívogatja az éjszaka közepén, rögtön azt mondja, én voltam, és nem hagyom békén), holott már kb. közöm nincs hozzá hónapok óta.

De a lényeg a lényeg, hogy teheti tönkre azt az embert, aki segíteni és kb. óvni akarta Őt? Mert őszintén, úgy érzem, nagyon kegyetlenül bánt el velem, mikor én segítettem Neki, és meg akartam akadályozni, hogy ribanc legyen, most pedig úgy viselkedik velem, mintha a legnagyobb ellensége lennék.

Ennyit ér, ha egy ember segíteni akar egy másiknak?

Ennyit ér, ha egy értékes lányt meg akar védeni?

Milyen alapon tette ezt? Mit érzett, mikor ezt tette?

Van erre magyarázat? Van erre igazán épeszű indok?

Erre válaszoljatok nekem, karácsonyi ajándékként.

2010. dec. 30. 00:32
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Hát a kommenteket már fáradt vagyok végig olvasni úgyhogy írom azt ami eszembe jut

Egyszerűen már ilyen a világ. 18 éves vagyok nem mondom hogy hűde komoly és felnőtt, se azt hogy szűz és abszolut ártatlan. de ahogy itt olvasgatok ... egyszerűen megáll az eszem. 12 évesen már össze-vissza dugják egymást a GYEREKEK...stb

Én nem írnám nagybetűvel ennek a ki senkiházi ribancnak a "nevét" minthogy mindig úgy írtad hogy Ő vagy Neki stb

Amugy EGY ember nagyon ritkán tud megváltoztatni egy személyt.

Az, hogy ilyen, sok oka lehet. Talán elhanyagolják a szülei, nem is érdeklik öket hogy mit csinál a pici lányuk minthogy mondtad hogy fura fazonokkal láttad. Ha az én anyám ezt hallaná leszedné a fejemet is. Talán ezért is csinálja a fesztivált mert jóérzés neki hogy a "barátainál" a középpontban lehet és van aki odafigyel rá. Persze ilyenkor már azok a "barátok" is komoly problémát okozhatnak a személyiség fejlődésében. ő csak azt látja hogy így "szeretik", úgylátszik neki egyszemély (Te) nem vagy elég ahhoz hogy fontosnak érezze magát

Az hogy ellened fordult lehet annak az oka hogy egyáltalán nem akar megváltozni, nem akarja elveszíteni azokat a barátokat akik körbeugrálják mert egy kis k*rva lett akit bármikor kihasználhatnak és talán észre sem veszi mindezt mert fiatal.

Szerintem az ilyenekért nem lehet tenni semmit. Rossz még csak olvasni is hogy vannak ilyen fiatalok :S

2010. dec. 30. 01:58
 32/45 anonim ***** válasza:

Az éremnek két oldala van, ahogy mondani szokták. Szerintem sem a csaj, sem te nem vagytok normálisak. Az én meglátásom szerint mindegyikőtök hibás, egyrészről te, hogy 21 évesen 14 éves kislánnyal kezdesz ki, másrészről ő, mert abból amit leírtál tényleg egy ribi.

Igaza van az egyik válaszolónak, részben. Valószínűleg te indítottad el ezen az úton, viszont a saját butasága és gyerekes viselkedése miatt lett ilyen.

A legjobb az lenne mindenkinek, ha teljesen eltűnnél az életéből, ne keresd, ne beszélj vele, ne is gondolj rá. Hidd el az hosszútávon igazságos, vissza fogja még kapni azt, ahogy viselkedett. Te pedig a saját korosztályodban keresgélj és pazarold az idődet egy olyan emberre aki nem érdemli meg.

2010. dec. 30. 14:52
 33/45 anonim ***** válasza:

javítok:

*az élet hosszútávon igazságos

*ne pazarold az idődet

2010. dec. 30. 14:54
 34/45 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a többiekhez, már én is baromira unom a rinyálásod. Én valószínűsítem, hogy te zaklattad őt, elég csúnyán. Szállj le róla, és felejts el ezt az oldalt is, mert nyár óta pakolgatod ki ugyanezt a kérdést. Szánalmas vagy, remélem soha nem fogsz szaporodni.
2010. dec. 30. 18:48
 35/45 A kérdező kommentje:
Nyár óta? Te totál beteg vagy... Én legutoljára még májusban voltam itt, most pedig kb. pár hete vagyok itt...
2010. dec. 30. 19:15
 36/45 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem nincs mit és nem is kell segíteni rajtik!!! nem vagyok soviniszta de hidd ell csak arra jók semmi másra!!! BENNE VAN A VÉRÜKBEN A K@VASÁG MERT IGY SZÜLETNEK!!a sok marha pasi meg jajveszékel hogy ö mennyi mindent megtett értük közben meg maximálissan kihasználják a pasikat! S a pasik meg vannak gyözödve arról hogy ök választották a legjobbat ,legszebbet-közben egész nap fizet a csajnak azért hogy hátha este p-uncit kap!??? Normálissak vagytok pasik? A csajokról meg annyit mind szinész pénz éhes és na ne feledjükk!!!-f függők!!! S ez tény!!! Válemény a csajokról? -gondolhatjátok csak röviden -mind r-banc
2011. jan. 4. 12:49
 37/45 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló. Ilyen ostoba hozzászólással nem kéne minősíteni magad, hogy minden csaj ribanc. Vannak ribancok, néha sok is, de talán nem a ribancok talpát kéne nyalni a bulikban vagy tudom is én hol találkozol velük. Minek ezekre a csajokra hajtasz? Vagy ha ez jön be akkor ne várd, hogy hűséges háziasszonyok legyenek.

Kérdező szánalmas vagy. 21 évesen mit akarsz egy 14 évessel? Gyerek még és attól még hogy a törvény nem bünteti még beteg vagy, ha gyerekekre gerjedsz. Sok tini kezd már nőiesedni ebben a korban, de attól még nem jelenti, hogy rá kéne repülni! Tanulj a helyzetből! Senkiben se szabad megbízni, ne pedomaciskodj és leginkább ne hősködj! Nem kell megmenteni a világot. Legjobb lenne elköltöznél, mert sose lesz a környéken becsületed, nem hisznek neked, hiába is kapálózol. Túl kell lépni.

26F

2011. jan. 4. 13:06
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező te egy idióta vagy. Nem rosszindulatból írom, rengetegen vannak még így mint te.

Most lerántom a leplet, igazából a csaj téged is behúzott MÉG AZ ELEJÉN. Nem volt sohasem angyalka, mikor megismerkedtetek már az is egy szimulálás volt, hidd el nekem. Az, hogy milyen képet alakítasz ki magadban róla és, hogy valójában milyen az 2 külön világ, nem egyező...

2011. jan. 4. 13:16
 39/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Több hibát is elkövettél szerintem...az előzőek alapján említett korkülönbség, ami az évek múltával nem lenne hatalmas, csak így, hogy még kislány plusz emeljük ki a személyiségét is. Nem Te rontottad el, nála ez nagy eséllyel mindenképp megtörtént volna(nevelés, törődés hiánya miatt stb), csak épp Te voltál ott. A másik amit nem értek, hogy úgy beszélsz róla, mintha ismernéd, pedig csak 1-2 hónapot voltatok együtt... az pedig valljuk be nagyon kevés idő! Én elhiszem, hogy nagyon szerelmes vagy még ennyi idő elteltével is(azt nem értem, hogy ezek után még hogy tudod szeretni?!), de mert kidobott Téged, így SEMMI közöd nincs a dolgaihoz! Tehát ezt azt jelenti, hogy nem kéne fáradozni a megmentésén, mert egyáltalán nem akarja, hogy "segíts" neki! Nem is érzi azt, hogy változtatnia kéne, mert neki most ez pont jó, az hogy később mi lesz vele, az csakis az ő dolga! Mindenki a saját sorsának kovácsa!

Tehát amit tehetsz, hogy nem agyalsz többet ezen a témán, kivered a lányt a fejedből és keresel egy korodbelit!ennyi.

24/L

2011. jan. 4. 14:03
 40/45 Fülünyúl ***** válasza:

Kedves kérdező,

Először is zavart az írásod, és nem teljesen tiszta a kép. Úgy tűnik te sem mindent úgy írsz le, ahogy az valójában megtörtént. Azaz hazudsz.

Látom, hogy ez egy elmérgesedett helyzet és értem hogy szemétkedik veled a lány, de abban is biztos vagyok hogy ennek a helyzetnek a kialakulásában neked is szerver részed van, te sem vagy kisangyal. Nem védeni akarom a lányt, sőt, éppúgy nem tartom helyesnek a viselkedését és a dolgait, csak ennyire azért nem kell ezt túllihegni.

Mellesleg nem kell ezen fennakadnod, a nők (jöhetnek tonnaszám a piros kezek) többsége ilyenné válik. Van aki mint a fenti példa mutatja már 14-15 éves korában is, bár inkább a 20-30 közötti korosztályra jellemző, hogy anyagiassá és felszínessé válnak, valamint a könnyűvérűség (b@szik fűvel-fával) is igen népszerű. Lehet tiltakozni, de látom hogy mi megy. Sok lány elszáll, csak mert punci nőtt rá és azt képzeli bármit megkaphat és bármit megtehet büntetlenül. Visszaélnek azzal is, hogy eljátsszák az ártatlant, maguk mellé állítanak más fiúkat (akik szívesen mellé állnak, reménykedve olyasmiben, amit azonban soha nem kapnak meg...) - ezek teljesen tipikus jelenségek.

Aztán 30 felett két lehetőség jön elő a nőknél. Az egyik, hogy megjön az esze, rájön hogy az anyagiak nem minden, más örömök is vannak az életben nem csak a virítás, valamint rájön hogy van szerelem is a világon, nem csak azért fekszik le a pasival mert menő és különben is mercije van. A másik út, hogy még inkább elmegy az esze, ugyanazt a kefélek bele a nagyvilágba és pénzes pasikat vadászok életérzést hajszolja. Csak mivel már benne van a korban, nem olyan kelendő mint 20 évesen volt, már annyira nem kapkodnak érte.

Az a probléma, hogy etikátlan és erkölcstelen sz@r világot élünk, és ami a nagyobb probléma hogy ez a trend, divat ilyennek lenni, és önmaguk, de a társadalom többsége is felmenti őket különféle ostoba kifogásokkal, hamis érvekkel.

Valahol a férfiak is hibásak a dologban, mert ha nem lenne annyi kretén akinek egyetlen értéke a pénze, és csak ezáltal tud 'barátnőt' szerezni, akkor nem lenne felvevő piaca az ilyen k..rvaként viselkedő anyagias, felszínes nőknek.

2011. jan. 4. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!