Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel nagyon jóba voltunk de most valami megváltozott. Mi lehet az oka?
Nem értem konkrétan a helyzetet...
akkor ti most együtt vagytok, vagy nem?
Mert ha nem, akkor lehet, hogy egyszerűen új pasi bukkant fel az életében, és már kevesebb ideje van másokra(többek között rád is)
Esetleg észrevette, hogy a szemed másképp csillog, mint egy átlagos baráté és ilyenkor a lányok inkább eltávolodnak, mert valószínüleg nem kellenél neki "úgy" és akkor nem akar megsérteni.
Röviden: észrevette, h bejön neked, és akarnál többet. Ő meg nem tudja, h mit akar/ akar-e vmit.
Tanácsom: ne teperj utána moost egy darabig, ne parázz h mivan,mert észreveszi, és csak rosszabb lesz. MARADJ semleges, laza, ne lássa most rajtad, h bírod.
Én ráfáztam már, igaz meg is mondtam neki h birom(előtte nem zavarta mig csak sejtette), volt 1 szünet, most ujra nagyon jóbna vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!