Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Összejönnétek egy olyan kövér csajjal, akinek gyönyörű arca van?
A csaj pl. 90 kilós.
Csak elméleti kérdés.
Nem, én ezt szeretem csinálni, megnyugtat, és, ha 20 évvel tovább élek, és mondjuk 35 évvel tovább vagyok aktív és egészséges, mint mások, akkor már megérte.
Egyébként nekem volt olyan lány, akit szerettem, mint barátot, jól is nézett ki valamikor, de meghízott, járni szeretett volna velem, és vissza kellett utasítani, többek közt azért, mert kövér volt.
mondjam azt, hogy szégyeld magad azért, mert emiatt utasítottad vissza?? Én a helyedben azt csináltam volna, hogy ha már amúgyis annyira sportmániás vagy, akkor vidd magaddal, hívd el futni edzeni bármi, együtt is vagytok, le is fogy úgy, ahogy szeretnéd, és az ő boldogsága is meglenne... főleg, ha tudod, hogy nem alkati és adottsági kérdés a hízása, hanem mondjuk lustaságból fakad, ergo menne neki könnyen a fogyás.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!