Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Összejönnétek egy olyan kövér csajjal, akinek gyönyörű arca van?

Figyelt kérdés

A csaj pl. 90 kilós.

Csak elméleti kérdés.

2010. dec. 29. 23:44
1 2 3
 11/26 Rainmaker ***** válasza:
100%
Énnekem a gyönyörű arc bőven elég lenne:) A súlya egészen addig nem zavar, amíg jól érzi magát a bőrében.
2010. dec. 30. 00:02
 12/26 anonim ***** válasza:
Kövér lánynak nem lehet gyönyörű arca--> nem, de amúgy sem
2010. dec. 30. 00:04
 13/26 anonim ***** válasza:
ja tenyleg, mekkora tokaja lehet mar
2010. dec. 30. 00:08
 14/26 anonim ***** válasza:

De lehet egy kövér csajnak szép arca, gumiból:)))

És ajánlom ne nézd meg az egy rém rendes családot, mert sírni fogsz.

2010. dec. 30. 00:09
 15/26 anonim ***** válasza:
Ha jobban megnézed itt is árulnak fogyi tablettát.
2010. dec. 30. 00:10
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van két kövér barátnőm, mind a kettőnek van barátja. (és mások is akarnának velük járni) Az arcuk szép, és a fejük nincs elhízva, nincs tokájuk,vagy ilyesmi. De összességében nem csúnyák, vagány, jófej csajok, és nem is néznek ki rosszul, olyan harmonikusak, arányosak, jó megjelenésűek így is.

Van egy másik ismerősöm, ő kövér, püffedt arca + tokája van, személyisége undok, hülyén is öltözködik, mégis egy kifejezetten jóképű, vékony sráccal jár. (Nem irigy vagyok, nekem is van barátom, csak a tényeket mondom.)

Szóval sose lehet tudni.

2010. dec. 30. 00:32
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyetek ennyire csökött agyúak már... Pár előttem szóló már megírta a lényeget: számít a magassága is és hogy milyen a kisugárzása=hogy érzi magát a bőrében.

Én sem vagyok vékony és nem is voltam soha, mégis tudtam van barátom. Van egy elég testes osztálytársnőm, akinek véleményem szerint ritka szép arca van és jól is áll neki, hogy kövérebb. (Amúgy a barátja meg teljesen normális testalkatú)

2010. dec. 30. 00:33
 18/26 anonim ***** válasza:

Én meg sovány vagyok.. 158cm és 42kg.. Nektek legalább ott van a fogyás lehetősége, én meg örökre ilyen maradok.

20/L

2010. dec. 30. 01:01
 19/26 anonim ***** válasza:

A sovány sem kell, hogy örökre sovány maradjon, ahogyan a kövér sem kell, hogy kövér maradjon. Mindennek a kulcsa a sport és a normális kaja.

És én kizártnak tartom, hogy kövér lánnyal összejöjjek, lehet, hogy xy kövér, és van pasija, ez engem nem igazán érdekel, mert nekem elsődleges dolog, hogy a lány, akivel vagyok, sportoljon, mivel én is sportolok, és csak így tudja elviselni, hogy napi 3 órát minimum nem vagyok vele.

2010. dec. 30. 01:16
 20/26 anonim ***** válasza:
csak 3 órát töltesz tőle külön? Hamar megunhatjátok egymást... Mellesleg, én sem vagyok a legsoványabb kategória, 170/80 kg, és mégis, 6 és fél éve tart a kapcsolatunk, kíván, szeret, és nem egy pasi adja tudtomra ill. érzékelteti, hogy nem vagyok rossz nő,bár belőlem hiányzik az önbizalom. Sok csajt láttam már, aki duci, mégis gyönyörű arca van, magabiztos, jó a kisugárzása, stb, és harcolnak érte :)
2010. dec. 30. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!