Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok ha a barátnőtök hastáncolna?
Az én bnőmnek is 'kockás' hasa van, és én nagyon örülnék neki, ha hastáncolna nekem. Az igaz, hogy a klasszikus hastánchoz az asszonyos csípő, meg az enyhén zsíros has a sztenderd, de sztem minden nőnek jól áll, ha erotikusan csinálja.
A párodnak viszont tuti tetszte, hiszen attól kapja akit szeret.
Engem különösebben nem dob fel, talán mert nagy divat, túl sokan és amatőr módon próbálják. Persze valahol el kell kezdeni, egy profi biztos tetszene.
Más kérdés ha a bnőm csinálná, ő eleve tetszik. Úgyhogy nyugodtan belevághatsz.
a hugom hastáncol...amellett hogy a fiúknak általában tetszik kiemeli a nőiességed és segít is fejleszteni azt...ha sikerül lefogynom asszem én is belevágok:D..
18/L
Ugyan nem vagyok fiú, de az én barátom oda van érte. ;)
Kezdő vagyok, de amikor sokáig nem találkozunk és neten tartjuk a kapcsolatot mindig kéri, hogy táncolja neki. :)
Néhány barátjának meg is mutatta néhány videómat, persze a szolidabbakat, hogy "na, ez az én csajom." :D
Úgyhogy hajrá, lányok, spuri hastáncolni, mert a pasik elolvadnak érte! :) Én 174 cm vagyok és 49 kg, de szerintem a súly nem számít, a nőiesebb alkatúaknak van mit rázni, a karcsú lányoknak pedig gyönyörű kígyózós testük van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!