Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretek buliba járni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretek buliba járni és srácokkal táncolni, de van egy kis probléma. (? )

Figyelt kérdés

az átlagnál rosszabbul hallok, és amikor táncolok egy sráccal előbb vagy utóbb kérdez valamit és nem hallom és hiába mondom neki, hogy "Bocsi, de nem hallak" nem értik meg és többször megkérdezik. Szóval az a kérdés: Mit mondjak nekik/ mit csináljak vagy, hogy oldhatnám meg?

Normális válaszokat szeretnék, de ... hülye kérdésre úgyis hülye válaszokat fogok kapni. :)

2010. dec. 28. 23:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Menjek tolmácsnak? :D

Ja voltam... XD

2010. dec. 29. 00:08
 22/30 anonim ***** válasza:
és azt hogy hallod meg mikor elhívnak táncolni? :)
2010. dec. 29. 00:13
 23/30 anonim ***** válasza:

A hallásom nagyon jó, de buliban segg részegen Én sem hallok semmit vagy ha hallom, akkor nem értem.

Szerintem ez fel sem tűnik az embereknek, max egy kicsit jobban kell ordibálni.

Ne törődj vele, hidd el ez nem hátráltathat.

2010. dec. 29. 00:13
 24/30 anonim ***** válasza:
Én is válaszoltam már igent hogy vagy kérdésre, nem nagy gáz, azt hiszik be vagyok rúgva, pedig nem, dehát bulikban ez nem lenne meglepő így nem túlzottan érdekel. Nameg kérdezzen inkább és adjak egy hülye választ, ahelyett hogy kérdés nélkül letaperol (sajnos ebből van több).
2010. dec. 29. 00:17
 25/30 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem max akkor fáraszd magad a válasszal, ha első látásra úgy érzed érdekel a srác. Ha nem jön be, simán otthagyhatod minden nélkül.
2010. dec. 29. 00:48
 26/30 A kérdező kommentje:

Gyere! Egyébként te csaj vagy, vagy pasi? :"D

Köszi a válaszokat :)

2010. dec. 29. 15:52
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
kapd elő a farkát és szopd
2010. dec. 30. 17:10
 28/30 anonim ***** válasza:

NA itt a megoldás:

Szerzel egy kis csini noteszt amit felakasztasz tollal magadra és mutizol rá.Vagy egyből teloszámot ír vagy írkáltok egymásnak...

Amugy velem is ugyan ez a szitu csak én a csajokkal nem szeretem ordítani hogy hangosabban XD Én hamar megoldom mert megfogom a kezecskéjét és olyan helyre húzom hol megbeszéljük vagy csak beszélünk vagy egyből beleugrok a mélyvízbe:)

Üdv!

2011. jan. 5. 21:32
 29/30 anonim ***** válasza:

ezen a ja-s szövegen én is szakadtam :DD jóarc vagy ;) elképzeltem a helyzetet.. :'DD

amúgy ez elég gyakori jelenség.. mindenkivel előfordul :D

én egyszer totál félreértettem valamit... én is azt hittem, hogy eldöntendő kérdés xD és nem értettem, hogy min röhög annyira..

amúgy tényleg az a megoldás, hogy te odaordítod neki (reméljük, ő hallja :D), hogy semmit nem hallasz, és menjetek el beszélgetni egy csendesebb helyre. vagy némán táncoltok. ennyi :DD

2011. jan. 5. 21:38
 30/30 anonim ***** válasza:
nem járok nagyon bulizni meg ilyesmi, süket se vagyok,csak szimplán megszoktam hogy hangosabban beszélek ( nagypapám nagyot hall és miatta ) és annnnnnyira zavar amikor nem értem amit mások az orruk alatt pusmognak...:@ érezzék magukat ők szar×l..
2011. jan. 5. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!