Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretek buliba járni és srácokkal táncolni, de van egy kis probléma. (? )
az átlagnál rosszabbul hallok, és amikor táncolok egy sráccal előbb vagy utóbb kérdez valamit és nem hallom és hiába mondom neki, hogy "Bocsi, de nem hallak" nem értik meg és többször megkérdezik. Szóval az a kérdés: Mit mondjak nekik/ mit csináljak vagy, hogy oldhatnám meg?
Normális válaszokat szeretnék, de ... hülye kérdésre úgyis hülye válaszokat fogok kapni. :)
Hát egy kicsit idősebb vagyok már:)
Első válaszoló voltam.
az én hallásommal elvileg nincs baj, de ha hangos zene megy, hozzám is kiabálni kell...és úgy tom utálni azt, amikor némely fafej ilyenkor halkan pusmog :@
kérdezz vissza hangosan, h mit is mondtál, és tedd hozzá, h mondja hangosabban :) nálam ez eddig bevált. 20/L
Vigyél magaddal kréta táblát, és ha valaki akar valamit írasd le vele. Lógjon a nyakadban, tök szexi lenne. *.* XD
A "Ja"-s válaszoló voltam... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!