Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha egy fiú érzékeny és komoly?
Arról volna szó hogy humoros(sokszor túlságosan is vicces vagyok), komoly (sajnos korábban kellett "felnőnöm"), és sokszor érzékeny tudok lenni (zene, fényképek hatására), tudom hogy ez a tinédzser kor átka hogy a sok érzés meg hormonok, de itthon is vannak gondok, és 1 lányt szeretek öszintén és igazán de ő csak barátként tekint rám, megpróbáltam más lányokkal ismerkedni de senki olyat nem találok akinek tetszenék vagy akármi, azért lehet a gond mert ilyen vagyok?
F/15
velem szó szerint ugyanez a helyzet.én is fiú vagyok csak 22 éves. plusszba elég érzelgős vagyok, és a legtöbb lány nyálasnak lát. ugytünik a nőknek a kemény menő srácok jönnek be. eddig ezt tapasztaltam.
de az n helyzetem pont ugyanaz mint a tiéd én is egy lányt szeretek őszintén de ő csak barátként tekint már rám.
sokszor gondoltam hogy megválltozok de nem bírok.
A bajotoknak van egy neve: KAMASZKOR!(leszámítva persze az utolsó fiatalembert, akinek üzenem: nem, nem minden nő szereti a "mácsókat" de igenis egy férfi legyen férfi.)
Kedves kérdező!
Én egy tanácsot tudok adni Neked: a Te korodban elkezdtem írni. Ez a depresszív, elgondolkodós időszak remek arra, hogy önmagadba mélyedj, és amikor eljön az idő, a lányok ezt nagyon fogják értékelni. Amúgy meg ne keseredj el, még csak 15 éves vagy!Rád vár az egész világ.
Köszi újfent a válaszokat. Az utolsó válaszadónak: Én férfinak megvagyok férfi mert nem az hogy sírok mindig, mert szinte sosem sírok csak sokszor érzékeny vagyok, vagyis hát nem is tudom mi a jó szó rá, talán az h érzelmes vagy nem tudom, szóval nem vagyok olyan macsó típus, hanem inkább az a megértő.
Fentebbi válaszadónak: Szia, szívesen írnék privát üzenetet de nem tudok mert nem állítottad be. A következő képpen tudod beállítani h tudjak e-mailt küldeni neked: oldalt az adatmódosításnál beállítod hogy: Lehessen neked e-mailt írni a kérdéseidnél, válaszaidnál (e-mail címed nem válik publikussá, csupán rajtunk keresztül tudnak e-mailt küldeni a bejelentkezett felhasználók): igen nem
és itt az igenre menj,vagy ha nem szeretnéd hogy én írjak te is küldhetsz nekem e-mailt. =)
Egy férfi legyen férfi...Szerintem ez nem azt jelenti, hogy nem lehetnek érzései, nem érzékenyülhet el. Én pont ez az, amit hiányolok a fiúkból. Ha nincs bennük semmi empátia, nem tudják megérteni a másikat, átérezni, amit átél. Aztán csak megbélyegzi a másikat, hogy túl érzékeny. Holott ha venné a fáradtságot, hogy meghallgassa a másikat, meg is érthetné (de nem is akarja megérteni), hogy miért olyan, amilyen. Könnyebb rámondani, hogy hisztis, mint kinyitni a fülét és megérteni a másikat. Előfordul, hogy lányokban is van ilyen. Szal szerintem egyáltalán nem baj, ha az ember nem kő szívű. Csak nehéz találni egy hasonló érzékenységű párt, ennyi. De nem szabad feladni, hátha egyszer utolér a szerencse!
(23/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!