Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha megfenyegetett a húgom pasija?
A húgom még csak 13 éves, és mikor egyszer benyitottam a szobájába amikor ottvolt a pasija (aki szint. 13 éves) és hát együtt voltak...úgy.
Nem is gondoltam volna hogy a húgom már nem ártatlan...Eléggé meglepett.
NA szóval, meglepődtem eléggé majd kimentem a nappaliba. majd rá 2 perce jött a csávója hogy ha mégegyszer benyitok hozzájuk vagy hozzájukszólók letépi a fejem, és elkezedett pofozgatni. Én nm szóltam semmit, elmentem a szobámba. Szerintetek szóljak anyuéknak?
17f
Ez durva.......
Beszéld te ezt meg a szüleiddel.... Egyáltalán tudják,hogy a húgod már azt csinálja....???? Már csak az ő érdekében is....... szerintem........ :)
Még tuti nem tudja anyu... de ez az hogy a húgom még a gyerek mellett van, többször fenyegetőzött hogy elszökik vele. szóval nehéz eset:S
ráadásul többször kértek tőlem pénzt "gumira" amit a mai napig nem kaptam vissza..
Gyönyörű... Amúgy első számú kérdésem: a szüleitek miért engedték meg a húgodnak, hogy egy retkes cigánnyal járjon? És azt, hogy hazahozza?
Amúgy bennem tuti nem lett volna ennyi türelem. Amint az első kis "pofont" kiosztja nekem a szaros gyerek akkorát kapott volna, hogy két napig köpködi a fogait.
22/L
14:19 vagyok...
Eléggé szerelmes a húgod..... De ha már azzal fenyegetőzött,hogy elszökik vele....akk próbálj beszélni a fejével..... Mégis hová mennének? Komolyan egy roma családban szeretne élni? És képes lenne akár ezt tenni a szüleivel,akik szeretik? Csak tönkretenné az életét!!! Beszélj vele...... mondjuk én se nagyon tudnék mit tenni a helyedben,ezért beszéld ezt meg a szüleiddel, és ők mégiscsak többet tehetnek mint te.... Szerintem.......
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!