Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha megfenyegetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha megfenyegetett a húgom pasija?

Figyelt kérdés

A húgom még csak 13 éves, és mikor egyszer benyitottam a szobájába amikor ottvolt a pasija (aki szint. 13 éves) és hát együtt voltak...úgy.

Nem is gondoltam volna hogy a húgom már nem ártatlan...Eléggé meglepett.

NA szóval, meglepődtem eléggé majd kimentem a nappaliba. majd rá 2 perce jött a csávója hogy ha mégegyszer benyitok hozzájuk vagy hozzájukszólók letépi a fejem, és elkezedett pofozgatni. Én nm szóltam semmit, elmentem a szobámba. Szerintetek szóljak anyuéknak?

17f

2010. dec. 28. 14:07
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
jó köszi és ha betörnek?:S_
2010. dec. 28. 14:18
 12/36 anonim ***** válasza:
Most roma, nem roma, ez akkor sem normális viselkedés részedről. Még Te hunyászkodsz meg. Nekem a 22 éves bátyámat egy velem egykorú fiú (16 éves vagyok) nem tudná fenyegetni, pofozgatni. Bármilyen származású is legyen a gyerek. Az Én testvérem egyszerűen nem tűrné, úgy oda csapna, hogy ihaj! Egyrészről, másrészről meg Én ott helyben szakítanék a fiúval, ha neki menne a bátyámnak.
2010. dec. 28. 14:19
 13/36 anonim ***** válasza:

Ez durva.......

Beszéld te ezt meg a szüleiddel.... Egyáltalán tudják,hogy a húgod már azt csinálja....???? Már csak az ő érdekében is....... szerintem........ :)

2010. dec. 28. 14:19
 14/36 A kérdező kommentje:

Még tuti nem tudja anyu... de ez az hogy a húgom még a gyerek mellett van, többször fenyegetőzött hogy elszökik vele. szóval nehéz eset:S

ráadásul többször kértek tőlem pénzt "gumira" amit a mai napig nem kaptam vissza..

2010. dec. 28. 14:21
 15/36 anonim ***** válasza:

Gyönyörű... Amúgy első számú kérdésem: a szüleitek miért engedték meg a húgodnak, hogy egy retkes cigánnyal járjon? És azt, hogy hazahozza?

Amúgy bennem tuti nem lett volna ennyi türelem. Amint az első kis "pofont" kiosztja nekem a szaros gyerek akkorát kapott volna, hogy két napig köpködi a fogait.

22/L

2010. dec. 28. 14:27
 16/36 A kérdező kommentje:
Eleinte tiltották de nagy viták voltak belőle... az a baj hogy apu se egy izomember, elég kicsike, és így nem nagyon ijeszti meg a gyereket
2010. dec. 28. 14:30
 17/36 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elbeszélgetnék hugoddal. A csávót pedig verd el, mert hanem akkor ő azt hiszi hogy félsz tőle. Ne mutasd gyengének magadat! Verd el a csávót, úgy rendesen akkor talán ott hagyja a hugodat, max a hugod haragudni fog rád, de azt sz@rd le, majd idővel rájön ő is, hogy nem kellett volna roma gyerekkel járnia. Ha összevered és utána is beakar fenyíteni, akkor hívj pár havert. Nincs skinhead haverod vagy ismerősöd véletlenül?
2010. dec. 28. 14:34
 18/36 anonim ***** válasza:

14:19 vagyok...

Eléggé szerelmes a húgod..... De ha már azzal fenyegetőzött,hogy elszökik vele....akk próbálj beszélni a fejével..... Mégis hová mennének? Komolyan egy roma családban szeretne élni? És képes lenne akár ezt tenni a szüleivel,akik szeretik? Csak tönkretenné az életét!!! Beszélj vele...... mondjuk én se nagyon tudnék mit tenni a helyedben,ezért beszéld ezt meg a szüleiddel, és ők mégiscsak többet tehetnek mint te.... Szerintem.......

14/L

2010. dec. 28. 14:35
 19/36 A kérdező kommentje:
Hát igazából egy haverom sincs, suliba is csak piszkálgatnak, meg én vagyok az osztály kockája. Akiket meg netől ismerek, azok nem hiszem hogy segítenének:S
2010. dec. 28. 14:36
 20/36 A kérdező kommentje:
14 35 az a gáz hogy a húgom egyszer nekem azt mondta hogy a cigányokra bukik
2010. dec. 28. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!