Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha megfenyegetett a húgom pasija?
A húgom még csak 13 éves, és mikor egyszer benyitottam a szobájába amikor ottvolt a pasija (aki szint. 13 éves) és hát együtt voltak...úgy.
Nem is gondoltam volna hogy a húgom már nem ártatlan...Eléggé meglepett.
NA szóval, meglepődtem eléggé majd kimentem a nappaliba. majd rá 2 perce jött a csávója hogy ha mégegyszer benyitok hozzájuk vagy hozzájukszólók letépi a fejem, és elkezedett pofozgatni. Én nm szóltam semmit, elmentem a szobámba. Szerintetek szóljak anyuéknak?
17f
Most komoly? Nem tudod megvédeni magad egy 13 éves kisfiúval szemben?:D bocs, de na...
ha ennyire félős vagy, akkor mindenképpen mondd el a szüleidnek.
De egyébként egy jó tanács. A húgod sosem fog téged tisztelni, felnézni rád, ha csak úgy hagyod magad.
És akkor mi van, hogy roma? Nehogy már egy 13 éves kis suttyú csávó neked pofázzon! A kis csávónak nagy szerencséje van, hogy nem én vagyok a csaj bátyja, mert én már kivertem volna az összes fogát. Ne féljél tőle, a romáknak csak a pofájuk nagy, adsz neki két pofont egyből az lesz, hogy: "Jáj, bocsi tezsvér!"
Ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!