Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, h még csak 4-5 napja vagyok szingli, de úgy hiányzik már egy pasi. Mit tegyek, h elmúljon ez az érzés?
nem mánia, de amúgy rondák a körmeim.. amúgy is szeretitek a műcsajokat, ne is tagadjátok.. :D
nem sexpartner kell, bakker, mondtam.. :S
de szálljatok már le a műkörmömről :D ettől még ugyanugy főzök, mosok, takaritok.. egyedül lakok, vagyis még 1 másik lánnyal 1 házban abban a vársoban, ahol tanulok, szal nem vok elkényeztetve, vagy hasonló..
20 vagyok..
1. tökéletes nem létezik, aki a tökéletes nőt keresi az magányosan éli le az életét
2. ami mű az nem tökéletes
hosszútávú kapcsolatra szerintem a férfiak 99%-a nem egy szilikon cicát választana, max egy estére hogy majd legyen mit mesélni a haveroknak
külföldi vagyok, Vajdaságban lakok..
nem szilikoncica vagyok.. csak adok magamra, legalábbis próbálok.. amúgy természetesen kell elképzelni, nyugi gonzo :)
ja, készen állok.. lehet, h furán hangzik, de annyi szenvedés ért ebben a kapcsolatban, h sztem ettől már csak jobb lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!