Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, h ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sasna kérdése:

Mit tehetnék, h ne legyek magányos? és miért esküdött össze ellenem mindenki?

Figyelt kérdés

annyi hülyeség jött össze mostanában.. szakitottunk a barátommal, az egyik barátnőm 1 idióta facebook-os kiírás miatt sértődött meg, az évfolyamtársaim meg hülyének néznek, amikor leirtam, h mi a szabvány, amikor az ember szemináriumi munkát ir.. nem mindenki ment gimibe, és vannak dolgok, amiket máshol nem tanitottak úgy meg, mint nekünk.. a pasi aki tetszik nekem, nem ir rám sose, vagy csak ritkán, ill. csak akkor, ha én ráirok, egy másik fiúbarátom pedig szintén nem jelentkezik, mert neki szerelmi bánata van.. segitsetek, irjatok valami biztatót!

idióták kiméljenek, köszi..

2010. dec. 28. 00:01
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
na, kuldtem..
2010. dec. 28. 01:54
 22/23 anonim ***** válasza:
Nekem szimpatikus vagy és együttérzek veled, csak nem jönnék be neked.
2010. dec. 28. 08:19
 23/23 A kérdező kommentje:
köszi :) és miért nem jönnél be nekem?
2010. dec. 28. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!