Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, h ne legyek magányos? és miért esküdött össze ellenem mindenki?
annyi hülyeség jött össze mostanában.. szakitottunk a barátommal, az egyik barátnőm 1 idióta facebook-os kiírás miatt sértődött meg, az évfolyamtársaim meg hülyének néznek, amikor leirtam, h mi a szabvány, amikor az ember szemináriumi munkát ir.. nem mindenki ment gimibe, és vannak dolgok, amiket máshol nem tanitottak úgy meg, mint nekünk.. a pasi aki tetszik nekem, nem ir rám sose, vagy csak ritkán, ill. csak akkor, ha én ráirok, egy másik fiúbarátom pedig szintén nem jelentkezik, mert neki szerelmi bánata van.. segitsetek, irjatok valami biztatót!
idióták kiméljenek, köszi..
Miért gondolod, hogy a neved miatt már egyből utálna bárki is?
F
ó, értem.. remélem, h én is hamar túlteszem magam.. csak idegesit pl., h mondom nekik, h h kell megirni azt a munkát, mert én már irtam ilyet, erre le se sz.rják, és még én vok a sz.r.. hat köszi..
de amugy tényleg érdekelne a korod.. és a priviben irnád le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!