Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az orvosom! Mi a teendő?
Fél éve járok egy magánorvoshoz és nagyon megtetszett nekem. Azóta megtudtam róla pár személyes infot is és felkeltette az érdeklődésemet. Nő vagyok, nem nagy köztünk a korkülönbség és az érdekelne, hogyan hozhatnám finoman a tudtára, hogy szívesen megismerném? A helyzetet nehezíti, hogy mostanában nagyon ritkán járok csak hozzá...
A rendelőbe nem ronthatok rá, hiszen biztosan kellemetlenül érezné magát mint orvos és mint férfi is.
Van valamilyen ötletetek? Ti hogyan közelednétek a helyebe hogy ne legyen túl nyomulós, de érezze, hogy érdeklődöm?
A válaszokat előre is köszönöm!
kérj randit e-mailben :D
bocsi, jobb ötletem nincs
köszi az eddigieket!:)
és nem gáz, hogy én állítok neki konkrétan egy randival? ahogy "ismerem" elég határozott és irányító típus és nem tudom mennyire értékelné ha én hívnám el...
Kérdezd meg tőle hogy:
Kedves doktor úr, eljönne hozzám szabadidejében és betömné a lukaimat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!