Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki részeg, be van rúgva és alszik, ha akkor szopod le (vagy csak kapod be) emlékezni fog rá?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 21:40
1/9 anonim válasza:
eléggé bajok lehetnek veled ha már ilyenhez kell folyamodnod
2/9 anonim válasza:
mondd h csaj vagy... ugye csaj vagy? mert ha igen engem is ...:D
4/9 anonim válasza:
Én rájöttem:D A másik kérdésből meg ebből. Tuti homi a srác, a haverjára van izgulva, azt akarja leszopni és ezért kell h ne emlékezzen rá mert akkor másnap agyonveri.XD
Hidd el annyira nem tudod leitatni h erre ne keljen fel és h ne emlékezzen rá h egy másik srác bekapta neki. Hagyd békén mert lehet másnap kezed lábad eltöri ha homofób. Vagy feljelent megerőszakolásért szexuális zaklatásért stb. 27N
5/9 Funktasztikus válasza:
de gyökér vagy bmegxD... attol függ mennyit ivottxD de azéé elég merész ha jól beálva letod szopnixD sztem eleve állni se birxD
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
:D
Jóóóól meg köll neki harapdálni. Legyen kék meg lila...
Másnap tuti emlékezni fog rád.
:S
Mennyire gusztustalan dolog már egy magatehetetlen, totál részeg, büdös, hortyogó valakit le.opni..
Fúúúújjjj!
Nem emlékszel rá, hogy megtörtént veled, vagy reméled, nem emlékszik rád, akit lesz.optál?
8/9 Funktasztikus válasza:
deee am jójazon nem engedi vagy mi?
9/9 anonim válasza:
Ez kiba*ott nagy gyökérség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!