Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lányt megfarkalt (15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányt megfarkalt (15 éves! ) egy 25 éves krapek. Mit tehetnék ezzel a fazonnal?

Figyelt kérdés
Én 21 vagyok, és velem nem akart lefeküdni, mondván túl idős vagyok, és mert szűz. A kishölgy beállítja magát a bölcs, különleges, szűz lánynak, a fiú az érett, megfontolt, okos és ügyes fiúnak. Nos, én ezt a tükröt cukormázat szeretném összetörni. Azért, mert jártam a lánnyal, és emiatt az apja is majdnem agyonvert (túl idős vagyok, mondta). Most ők ezt titokban megtették, de fülembe jutott a dolog. És ez csöppet vérlázító. A kérdésem csupán az: mit csináljak a fazonnal? Verjem meg? Heréljem ki? Égessem be mindenki előtt? És mit csináljak a csajjal? Valami nagyon destruktívat szeretnék, adjatok tippeket. Nem csupán arról van szó, hogy ezzel úgymond meg vagyok alázva, hanem át lettem verve, és az emberek is át vannak verve. Sok dolog közül a képmutatást elég súlyosnak tartom.
2010. dec. 26. 10:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
17%

MONDD EL AZ APJÁNAK VAGYIRD MEG SMSBE NEKI HOGY CSÁ APUKA PITYU VAGYOK (HA EZ A NEVE A FIUNAK) ÜDVÖZLÖM A LÁNYÁT, JÓL SZOPIK!

Hozd a tudtukra, és verd a fejed a falba hogy nem voltál elég rámenős, nem itattad picit le a csajt, egyszóval balfék voltál...

Ismertem egy ilyen sztorit amikor a 18 as csávó nem merte megdugni a 2 éve vele levő csaját akit aztán farokra vett egy 30 éves, a csaj volt 17, és utána meg összejött vele a 18 as és huzogatta tovább...

m,ajd amikor benyalsz neki gondolj arra hogy más levetett gatyája után nyalsz és hogy más szakitotta el neki a hártyáját mert nem voltál elég rámenős, sőt, balf@sz voltál.

És mindegy hogy ki hazudik ki nem, elcseszted.

25F

2010. dec. 26. 10:55
 12/35 anonim ***** válasza:
0%

tegyél fel hirdetéseket az apro.netre a számukkal, csinálj ugyanolyan névre lakcimre iwiwet amatőr mesztelen képekkel és jelöld be az ismerőseit

kromofággal öntsd le a gyerek kocsiját

hireszteld el a csajrol hogy terhes, és ha az apja fülébe jut mert oda jut akkor viszik majd nőgyógyászhoz ujjaztatni gumikesztyübe de nefeledd hogy balfék voltál

2010. dec. 26. 10:56
 13/35 anonim ***** válasza:
87%

Hagytad, hogy hülyét csináljon belőled. Járt veled, nem akart veled kefélni, aztán egyszer szakítottatok. Vége, azután semmi közöd nincs hozzá többé. Se ahhoz, hogy kivel kefél mostmár, se ahhoz, hogy kivel jár vagy nem jár, se a családjához, semmihez nincs közöd ami ezzel a lánnyal kapcsolatos.

Az én szememben speciel ezzel magát is minősítette lány, 15 évesen keféljen csak a saját korabeliekkel, ne 10 évvel idősebbekkel. Hülyét csinált belőled, hazudott neked, stb. Le akarsz alacsonyodni az ő szintjére? Szánalmasabbá válsz, mint ő valaha. De ha ez a célod, csináld! 21 éves létedre lehetne már ennyi eszed, hogy nem ilyeneken töröd az agyad...

21/L

2010. dec. 26. 10:58
 14/35 A kérdező kommentje:
Végülis nem az fáj nekem, ohgy nem dugtam meg (oké, egy kicsit), még csak nem is az, hogy a másikkal összejött. Az, hogy ezek után úgy viselkednek, mintha mi sem történt volna. Egyszerűen csak le akarom lőni a tetveket, és kész.
2010. dec. 26. 10:59
 15/35 anonim ***** válasza:
89%

Semmit, mert semmi közöd hozzájuk. Magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, ha bármiféle bosszút forralsz, vagy bosszút állsz.

Sőt nem kizárt az sem, hogy a végén rajtad fog röhögni mindenki.

2010. dec. 26. 11:00
 16/35 anonim ***** válasza:
68%
Lődd le, azt csá. Akkor megérdemled hogy diliházba vagy a kaptárba rohadj életed végéig. :DDDDD
2010. dec. 26. 11:00
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

10:37 vagyok.

Értem én, csak nem értek vele egyet. Átérzem (valamennyier) a csalódottságodat, de az igazi erő az, ha méltósággal felülemelkedsz. Ez a bosszúsdi, gyerekes dolog.

Teljesen másképp kéne nézned.

- A másik fiúhoz semmi közöd, a lány választott.

- Ha a lány viselkedése nem fér bele az értékrendedbe, akkor úgysem illettetek össze.

- Abban a pillanatban, hogy a lány mást választott, és együtt van a másikkal, semmi közöd hozzájuk, hogy viselkednek, hogy álszenteskednek, meg hogyan csapják be önmagukat, és a környezetüket.

Az ő dolguk, pontosan azt kapják majd, amit megérdemelnek. Ez most közhelyesen hangzik, de gondolj csak bele: Te pl. egy másfajta, őszintébb, nyiltabb szemléletű ember vagy, és máris kikerültél a belső köreikből. (ez hosszútávon neked jó) .

Ilyen élet mellett, (folyamatos hazugságban élni) hozzájuk hasonló emberekkel találják majd meg a közös hangot, akiktől szintén csak hazugságokat kapnak majd.

Ha a lány szülei rájönnek, (mert úgyis...) az ő kapcsolatuk is komolytörést szenved majd.

Ha most hagyod őket a fenébe, 1 év múlva örülni fogsz, hogy különválltak az útjaitok.

Addigra te is találsz egy hozzád illőbb lányt.

2010. dec. 26. 11:01
 18/35 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem húzd meg a haját, vagy tegyél békát a táskájába!

Szánalmas vagy, nem csoda hogy nem kellettél neki.

2010. dec. 26. 11:02
 19/35 A kérdező kommentje:
Értem, mit mondasz, de akkor egy kicsit fejtegetem a sztorit jobban. Nagyon sok mindenbe belementem, feláldoztam, és viszonyultam, hogy a kedves szülők elfogadjanak végre. Végülis sikerült. Itt a 25 éves, aki, mint "segítője, mentora" tüntette fel magát, a szülők tojtak rá. Erre megfarkalta. Érted ezt? Az igazságtalansággal van itt a gond.
2010. dec. 26. 11:03
 20/35 anonim ***** válasza:

az fáj neki a legjobban ha le se szarod.

mindenkinek az fáj ha le se tojják.

egy nőnek az jobban fáj mint 2 pofon

ne is ismerd meg ugysem lesz hosszú életű a dolog

és semmiképp se foglalkozz vele többé, ne nyald ki belőle amit a gyerek belerakott.

2010. dec. 26. 11:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!