Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki hogyha karácsonykor probálok becsajozni? 13/F
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 01:10
41/56 A kérdező kommentje:
ja am merci,ha gondolod leirhatod az msn címed
2010. dec. 26. 01:40
42/56 anonim válasza:
tudsz privit küldeni mert neked nem lehet...?
43/56 A kérdező kommentje:
tudok
2010. dec. 26. 01:42
45/56 Canadian Idiot válasza:
Úú de kis gyökerek vagytok. Szánalmas (: Inkább aldutjatok, mert elverlek benneteket, mint bu-zi a f_szát.
46/56 anonim válasza:
A macskás téma az enyém és én vagyok az aki nagyon nem kedvel téged és sokszor elmondtam már neked ezt ma. Na már nem is olyan vicces mi ?:):)
47/56 A kérdező kommentje:
engem hidegenhagy,de a téma rohadnagy volt
2010. dec. 26. 01:44
50/56 anonim válasza:
Lövik a pizsit kisgyerek és merci :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!