Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer visszautasítottam egy csajt (volt ez fél éve) az utóbbi időbe néha dumáltunk, de csak mint barátok. Lehet a barátságból szerelem? Minden helyzetbe ha úgy alakul?
Engem utasítottak vissza, ezért mindent elkövettem, hogy kitöröljem magamból az érzést. Nekem nem sikerült fél év alatt, tehát lehet, hogy még mindig akar téged.
Kérdés, hogy hogy utasítottad vissza.
Az nem baj, ha még mindig beszélgettek szóba áll veled, ez azért jól jel nem? :)
Lehet-e barátságból szerelem? Ha kíváncsi vagy döntsd el melyiket érzed és megtudod.
Szólj h alakult XD
Lehet ő még mindig szeret. Tapasztalatból beszélek. Lány vagyok és hasonlóan visszautasítottak kb.fél éve.De még mindig szeretem csak megtanultam élni a helyzettel. Ha valakit igazán szeret az ember nem múlik el hip-hop.
Habár ha a srác meggondolná magát...bevallanám még mindig szeretem...amíg nem addig maradok a barátja és nézek más fiúkat is...tehát ha akarod őt akkor beszéj vele ...ha nem akkor meg előbb-utóbb elmúlik az érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!