Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány, aki őrülten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, aki őrülten szeretek. De Ő eléggé utál már. Arra gondoltam, hogy elrabolom. Baj?

Figyelt kérdés
El szeretném Őt rabolni. Végre kettesben akarok Vele lenni, úgy, hogy meghallgasson.
2010. dec. 25. 09:24
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Ki az ostobább, farokemelő barátom?

Aki feltételez valamit, de voltaképp semmiben nem biztos, és löki a sódert, vagy inkább az, aki nem tud semmit, és a bemutatott információk alapján próbál próbál nyögni valamit?

Nem kell válasz, költői a kérdés.

2010. dec. 25. 15:27
 22/31 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy a majomfejü férfitàrsaidnak üzentél de hozzàm nem talàlt be ;]

17/L

inkàbb hidd el tudom miröl beszélek :)

ez senkinek nem jön be..

2010. dec. 25. 15:28
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként is nem érted meg, hogy NEM?

Mit eröszakoskodsz?Hagyd màr békén!

2010. dec. 25. 15:39
 24/31 anonim ***** válasza:
A kérdésedben írtad, hogy el akarod rabolni, hogy meghallgasson, mert nem akar veled beszélni, és útál! Akkor, hogy feküdt volna le veled nemtomhányszor? HAH? És még írtad, hogy sírós, meg hát 14 évesen nem hiszem, hogy akkora qrva lenne! Nah mindegy a biztonság kedvéért ezt jelentem a rendőrségen, mivel egyik rokonom ott dolgozik, és majd körözést indítanak ellened, mivel pedofilnak számítasz! csá!
2010. dec. 25. 17:51
 25/31 A kérdező kommentje:

Hát... Sok sikert. Erre tudod mit tudok mondani? Ha valóban a rendőrségen dolgozik ismerősöd, hallottál-e már a beleegyezési korhatárról? :) Mert ha igen, tudhatnád, hogy 14 éven felülivel 90 éves is lefeküdhetne, szóval ennek lőttek.

Ja, persze, minden 14 éves szent, ugye? :)) De elmosnám az arcát egy vasrúddal az ilyen korlátolt farkaknak, mint Te.

Nyugodtan. Kíváncsi leszek, hogy először is...

A. honnan tudják, ki az a 14 éves...

B. honnan tudják, ki vagyok én...

C. honnan tudják, mennyi a valóságalapja a kérdésnek.

De tedd csak meg. :) Nekem a bíróságon dolgozik ismerősöm, szóval utána én meg feljelenthetlek - rágalmazásért/becsületsértésért. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket...

2010. dec. 25. 18:01
 26/31 anonim ***** válasza:
Jah és nem vagyok farok, mivel lány vagyok! Se*gfej! Ha még ezt sem tudod biztosan, akkor meg minek ugatsz? Hát szép vagy mondhatom! -.-
2010. dec. 25. 19:53
 27/31 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem te ne hívj senkit korlátoltnak a szochipoata dumáddal. Amúgy ip cím alapján bárki lenyomozható és nem a beleegyezés miatt, hanem az elrablás miatt kapnál. Amúgy nem hinném én sem, hogy valóságosként kezelné ezt bárki. De egy arrogáns kis gennyes p.öcs vagy.
2010. dec. 25. 20:31
 28/31 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Te meg ki a tököm vagy, 15:11? Te hülye f*sz, miket dumálsz itt össze-vissza??? Na persze, undorodik, de azért lefeküdt velem csomószor, grat, észlény.

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:11

Vettem rá a fáradságot és megvédelek, három szór is! Eltüntetem a negatív beszólásokat.

És te valami éhetlen okból még is beszóltál nekem.

Ez a hála?

2010. dec. 25. 23:11
 29/31 anonim ***** válasza:
éhetlen* értetlen
2010. dec. 25. 23:13
 30/31 Love Girl válasza:
tegnap 17:51-est nem tudnád feljelenteni kérdező mert még nem nagykorú, de ő viszont téged igen, meg gondolom a szülei is besegítenek!
2010. dec. 26. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!