Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki őrülten szeretek. De Ő eléggé utál már. Arra gondoltam, hogy elrabolom. Baj?
Ki az ostobább, farokemelő barátom?
Aki feltételez valamit, de voltaképp semmiben nem biztos, és löki a sódert, vagy inkább az, aki nem tud semmit, és a bemutatott információk alapján próbál próbál nyögni valamit?
Nem kell válasz, költői a kérdés.
Biztos, hogy a majomfejü férfitàrsaidnak üzentél de hozzàm nem talàlt be ;]
17/L
inkàbb hidd el tudom miröl beszélek :)
ez senkinek nem jön be..
Egyébként is nem érted meg, hogy NEM?
Mit eröszakoskodsz?Hagyd màr békén!
Hát... Sok sikert. Erre tudod mit tudok mondani? Ha valóban a rendőrségen dolgozik ismerősöd, hallottál-e már a beleegyezési korhatárról? :) Mert ha igen, tudhatnád, hogy 14 éven felülivel 90 éves is lefeküdhetne, szóval ennek lőttek.
Ja, persze, minden 14 éves szent, ugye? :)) De elmosnám az arcát egy vasrúddal az ilyen korlátolt farkaknak, mint Te.
Nyugodtan. Kíváncsi leszek, hogy először is...
A. honnan tudják, ki az a 14 éves...
B. honnan tudják, ki vagyok én...
C. honnan tudják, mennyi a valóságalapja a kérdésnek.
De tedd csak meg. :) Nekem a bíróságon dolgozik ismerősöm, szóval utána én meg feljelenthetlek - rágalmazásért/becsületsértésért. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket...
A kérdező kommentje:
Te meg ki a tököm vagy, 15:11? Te hülye f*sz, miket dumálsz itt össze-vissza??? Na persze, undorodik, de azért lefeküdt velem csomószor, grat, észlény.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:11
Vettem rá a fáradságot és megvédelek, három szór is! Eltüntetem a negatív beszólásokat.
És te valami éhetlen okból még is beszóltál nekem.
Ez a hála?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!