Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki őrülten szeretek. De Ő eléggé utál már. Arra gondoltam, hogy elrabolom. Baj?
Szerintem jó ötlet. Rabold el nyugodtan. Sőt ha már ott jász vidd a húgát is vagy az anyját. Néha kelleni fog a változatosság is.
Istenem...elég retardáltnak tűnsz.
A kis kujon!
Ha elrabolod, könnyen a sitten végezheted. Még ha lánynak ez be is jönne! A szüleinek biztos nem.
És szar lehet a mai fiataloknak. Még egy tizennégyes lányban is több a nőisség és kedvesség, mint állábban a húszon évesekben. Persze van kivétel a párom is az. Nagyon kedves és nőies. Ez a korkülönbség dolgot meg nem értem manapság. Bár én húsz éves korom óta nem kezdenék egy 16 év alatti lánnyal, harminc éves korom óta meg egy 18 év altival.
30’s/F
Ez egy bűncselekményre való felkészülés. És mi is bűnösek vagyunk, hogy nem jelentűnk föl. Ne tedd könnyen börtönbe, kerülhetsz!
Kedves előző én sem értem, ezt a korkülönbség mizériát. A számokat én is írhattam volna.
34F Bp.
34F Bp. és 30’s/F Teljesen egyet tudok érteni!
23F
Azért feküdt le veled, mert 14 éves kis p!csa :)
Te meg akkor is beteg vagy és tuti màr undrodik :)
mellesleg mit szidod azokat akik "lökik a sódert" pedig semmit nem tudnak.?
honnan tudnànk Te agyatlan?
Ne rabold el mert segggfej vagy és úgy se fog szeretni
nyomoréék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!