Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mia véleményetek a szegényebb családi körben élő pasikról? Csak az igazat írjátok
Az a helyzet, hogy egyáltalán nem olyan családban élek, ahol el lennének eresztve anyagilag!:S
Ismerőseim tuti jobban élnek mint mi(lányok is), többmindent megengedhetnek maguknak.
Egy kicsit "különcnek, kevesebbnek" érzem magam emiatt másoknál.Ismerőseimnek mára lakásukon/házukon is látszik, hogy jól élnek(Szép bútorok, szép ház, laminált padló, stb..) Jó, mi sem lakunk putriban, de hozzájuk képest rosszabbul élünk.Elvileg jófej vagyok, el lehet velem jól bezsélgetni, ezt már néhány csaj is megerősítette, de szerintem ha ott lenne az alkalom, hogy összejöjjünk egy csajjal, mghátrálnék az anyagiak miatt.Kisebbségi komplexusom lenne.
én 18/F vagyok, kortis írjatok, köszi.
(Esetleg fiúk/férfiak tanácsát, illetve tapasztalatait is szívesen olvasnám)
Köszönöm a válaszokat!
08:59: Legtöbbször a gazdagság egyenlő a boldogsággal, ha egy ember gazdag, akor pl el tud menni "jó helyekre" a barátnőjével, barátaival, jól tudja megát érezni, többmindent megengedhet magának.Persze vannak kivételek, ahol tényleg nem egyenlő a gazdagság a boldogsággal
10:26: Mi a hivatásod?
10:26 vagyok: versenytánc, színpadi tánc.
És a gazdagság nem egyenlő a boldogsággal. El tudsz mennyi jo helyekre a csajoddal. Igen és még? Meg tudsz venni sok mindent. Igen, és még? Aztán majd a gyereked a drogelvonón lesz.
Hát én úgy vagyok vele, hogy akit túlzottan érdekel a pénz, az engem nem érdekel túlzottan. :)
OK, azért nem baj, ha nincsenek napi gondok, de a flanc sem hiányzik.
Ne aggódj! A másig véglet sem jobb. Nálam amint szóba kerül a vagyon vagy csak az kell(ene) vagy hamar rosszul érzik magukat. Rendszerint az utóbbi.
Van egy régi szabály amit már régóta igyekeznek mellőzni: Hasonlót a hasonlóval. Ősi mondás de tényleg így van.
Ha úgy gazdagodsz meg, hogy senkid sincsen akkor nehezebb helyzetben leszel. Jobb ha sikerűl valakivel együtt végig csinálni akkor van egy biztos társad.
Ha szegényként házasodsz be akkor arra a másik családból holtodiglan emlékezni fog valaki. Még akkior is ha tőlük függetlenül sikerűl összekapnod magadat. Amit olykor elég nehéz elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!