Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kívánom a szexet, de még szűz vagyok, mi a megoldás?
Nem akarom csak ezért elveszteni, egy jöttmenttel, emlékezetes, szerelmes szeretkezést szeretnék, de nincs kivel:( Kínzó nagyooon.
19/L
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:25
Mintha bűnt követnék el azzal, hogy az igazinak adom ezt az értéket. Nem csodálom, hogy a férfiak elöbb meghalnak, csak teljesíteni és teljesíteni és mndenről tudni kell...
Megfelelni mindenféle elvárásoknak...
A szex is egy folyamat, amit meg kell tanulni, de a szex minősége a párkapcsolat évével egyenesen arányosan nő. Vagyis ha valaki 0-nál kezdte egy tapasztalt nőnél, csak az elején hátrány. Mivel nem tanulta ezt a dolgot. Ha nő nem akarja tanítgatni, azt jelenti hogy nem szereti a hapsit. Az a gond szerintem, hogy annyira korán kezdik, hogy mire huszonévesek lesznek gyakorlatilag unják már olyan szempontból, hogy ha van esetleg egy olyan férfi,aki nem szexelt és tanítani kellene.
De tudod mit, igazad van, hagyom a fenébe*, mert tapasztalatlan vagyok, noha szexelhettem volna, sőt...
De mégsem tettem.
Ahogy mondtad, semmi esélyem a nőknél, mert egy éretlen kis nyomorék vagyok sajnos.
bár csak 17 éves vagyok, valahogy ugyanúgy érzek, mint a kérdező. érintésre és érzelmekre vágyom, és persze a szexre... :) mégis csak jobb lehet olyannal az első, akit ismersz,szeretsz, és ő is szeret.
azt mondják az okosok, hogy csak várni kell, és eljön a nagy Ő, a tökéletes. de bakker meddig kell várni?
A szűzeknek !
Férfiként nem ugyan az "szűznek lenni" mint nőként ! Nekünk villantani kell a """NŐNEK"""" Pl. ritmusérzék! Volt olyan osztálytársam aki idegességében először a csaj köldökét akarta volna megszexuálni. Ez nem vicc! Jó gondolom, hogy van fogalmatok , hogy mit kell olyankor csinálni de akkor is. A villantásból egyébként nem tudom le vesz e valamit az hölgyemény pláne ha még Ő is szűz mert akkor Ő is magával(meg szerencsésebb esetben veled)van elfoglalva.
Menj el szórakozni.
ott vannak jó pasik.
és szerezz barátot.
a jó buliban a lány mindig fel megy a fiú-hoz.
És sex-elnek
Miért nem ugyanaz férfiként szűznek lenni, mint nőként?
Most egyébként baromira nem értem miért baj az, ha az a fiú 21 évesen még szűz?és a leendő szerelmével akarja elveszíteni? Úgy látom a szüzesség is manapság inkább egy verseny, hogy ki veszítse el minél hamarabb hogy jobban "tudjon villantani".-.- Régen ez inkább becsülendő dolog volt, sőt el is várták a lányoktól is főleg. Ma meg már mindenki megakar szabadulni tőle.
Nem azért mert én is fiatal vagyok még 18 vagyok (lány), de sosem éreztem magam késznek bár kívánni kívánom még most is, de érzelmek nélkül szerintem semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!