Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kívánom a szexet, de még szűz vagyok, mi a megoldás?
Nem akarom csak ezért elveszteni, egy jöttmenttel, emlékezetes, szerelmes szeretkezést szeretnék, de nincs kivel:( Kínzó nagyooon.
19/L
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokaz ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:11
Kedves 72 százalékos....
Általánosítasz a válaszod helytelen!!!!
Én 21 FFI vagyok, semmi féle nemi kapcsolatom nem volt egy nővel nem. Noha megtehettem volna, de mégsem tettem. Tudod miért kedves 72 %-os?
Azért mert, nem tartozom azon himrinyók közé,, akik kúrnii akarnak!
Komoly kapcsolatot szeretnék, amiben mindent megadhatok a páromnak. Nem azért szeretnék valakit, hogy guminőnek használjam 72 %-os!
Hát én nekem azis elég lenne ha kúrnék egyet viszon a szerelemről álmodozom mindig szal az úgy 1000x jobb lenne már midnent elképzeltem ahogy végig csókolom a képzeletbeli bnőimet, remélem 21 évesen még nem leszek egyedül :(
f17
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:16
Milyen külső ok???
Mielőtt még a külsőmre célozgatnál, semmi gond nincs vele :) Átlagos vagyok. Ha párom nem tud megbecsülni, vagy a nők nem becsülnek emiatt, hogy nem kúrok össze vissza, akkor azt kell hogy mondjam: A mai divat az igénytelenség...
Nem azt kell figyelniük hogy nem kúrsz össze vissza hanem hogy nem tudsz szeretkezni...ennyit fognak nézni..
talán pont ez miatt nincs párod mert arra gondolnak ha megtudják hogy nem fog téged senki sem megtanítani mert felesleges ezzel fáradni... ha találhat olyat is aki ennyivel jártasabb nálad...am az is tud másokat szeretni akinek 50 kapcsolata volt..... hidd el...
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:57
Miért ne tudnék szeretkezni?
Szerinted azzal állok egy lány elé, bocs nem volt még nőm?
Ugyan már. Ezek olyan dolgok amik behozhatók!
Lassan azt várják el az emberek, hogy 5 évesen tapasztalt legyen....
Valamikor el kell kezdeni senki nem születik meglévő tudással, mindent az életünk folyamán sajátítunk el java részt.
A szexet is tanulni kell, az hogy nem volt szex kapcsolatom, semmivel nem vagyok rosszabb helyzetben. De tudom a mai nők ilyenek, egyszerűen átnéznek az ilyen dolgokon. Nem hinném, hogy a szerelemben ez olyan nagy akadály lenne, főleg nem az elején. Az emberek összecsiszolódnak és jó lesz. Ha nem, akkor az azt jelenti, valaki mást kell keresni/találni. ÉN megadom a tiszteletet a hölgyeknek, de ha ők úgy veszik, hogy nem jó, mert tapasztalatlan vagyok...
Én is kívánom a szexet és nem rinyálok ezen, de szeretném megtalálni az alkalmat a dologra...
Mégis mikor tanulja meg az ember ezeket? És hogy? Mindennek eljön az ideje szerintem,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!