Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz ez az állítás szerinted?
" Minél szebb egy nő, annál magányosabb. "
Ez igaz ?
"Szerintem aki nem volt egy ilyen nő helyzetében az inkább ne írjon.
Igenis magányosak."
14:18-as vagyok. Az alapján írtam amit írtam, amit eddigi életem során tapasztaltam. A környezetemben lévő szép emberek mindig is könnyebben tudtak érvényesülni/kapcsolatokat építeni, ismerkedni, mint a nem szépek, nemtől függetlenül. Bocs hogy ezt írom, de ha tényleg ennyire szép vagy és ennek ellenére magányos, akkor az nem a szépséged miatt van. Szerintem. Nem lehet, hogy nagyon válogatós vagy? :)
- csúnya 28F -
Nem hiszek benne.
Egyébként a súlyfelesleges dologban sem. Rajtam is van, és mégis hozzám jött oda az a srác, akire kb. mindenki csorgatta a nyálát. Meg az is, akire a 40 körüli nők csorgatták a nyálukat...
Nem ezen múlik.
Szerintem inkább a különleges arcú nők magányosak, akik szépek, így aztán igaz.
Az átlagos arcú nők, akik szintén szépek, ők könnyen találnak párt, így viszont nem igaz.
sok férfi nem az arcot nézi hanem azt hogy meg van e a 3 luk.
25f
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 12-23 14:07
Te meg egy ostoba liba vagy :)
És én is általánosítok: A nők ribaancook...
Gondolom senkinek sem esik jól, hát nekem se!
Jah utálok általánosítani!
Persze tudom nekünk férfiaknak több mindent kell elviselnünk, azért is hogy előbb pusztuljunk meg és felvehessétek a nyugdíjukat..
az lehet h több ember forog egy szép nő körül, de attól nem fogja jobban érezni magát, vagy nem fogja úgy érezni hogy de sok barátja van hogy körülzsongják azok akik meg akarják dugni csak vagy egy nagymellű szép csajjal akarnak mutatkozni.
én sem vagyok csúnya, sokan dicsérnek, és mellé jó nagy melleim is vannak, és hát elég sok pasi körülzsong meg minden, hívnak erre arra, én meg nyilván nem akarok mindegyikkel mindent, aztán akkor meg én vagyok a rossz meg a szűzqrva...-.- ilyekor elég magányosan is tudom magam érezni, h dejó ilyen sok ember körülöttem, de ha az igazi barátokat vesszük akik nem a külsőm miatt vannak velem akkor mindjárt mennyivel kisebb ez a szám..
a pasiknak az üresfejű libák kellenek.. ha van vkin 1 kis felesleg, az már nem is ember.. :S
akkor ez mi ha nem általánosítás???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!