Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ha kiszívják valakinek a nyakát? Van értelme?! XD
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 02:41
11/23 A kérdező kommentje:
Twilight miatt kezdődtek el a nyakszívások? xDD
2010. dec. 22. 15:25
12/23 anonim válasza:
bármilyen hihetetlen vannak még olyan értelmes emberek akik nem néznek Alkonyatot. és azelőtt is jelen volt a világban ez, de hát látom a kérdező fanatikusa, ezért ilyen eszetlen.
13/23 A kérdező kommentje:
Akk. magadból indulsz ki agyatlankám, mert még bele sem néztem az Alkonyatba. xdd nem mint te, aki átolvasta 500x és annyiszor sem volt elég xd
2010. dec. 22. 22:23
14/23 A kérdező kommentje:
akkor meg mit keresel itt, meg minek olvasod? te beszélsz a helyesírásról... na ne viccelj már nyomorék...x)
2010. dec. 23. 12:38
15/23 anonim válasza:
Ti most tényleg itt ültök, és oltjátok egymást?! o.O
16/23 A kérdező kommentje:
NE irjatok semmi olyat, ami nem a nyakszívással kapcsolatos...XDDD egyesek nagyon a téma mellé mentek....xDD
2010. dec. 23. 18:34
17/23 anonim válasza:
nos, az alkonyat c. rettenetnek nem sok köze van a nyakszíváshoz
sztem egy nőnek megalázó és fájni is tud, és persze mások is látják... ki akarna folyton garbóba, meg sálba járni...
18/23 anonim válasza:
értelme nincs, de én kifejezetten szeretem, nem azért mert nyomot hagy hanem az érzés miatt, rohadtul betudok tőle indulni... pfú :D
amúgy kinek hogy, ízlés kérdése mennyire szeretik az emberek... akik emiatt beszólnak magasról tojok rájuk komolyan mondom, a lényeg h neked jó legyen a lilaság meg vele jár, együtt kell vele élni ha hagyod magad
19/23 anonim válasza:
Hogyhogy mire jó? A nyak erogén zóna. Amikor szívják a nyakadat, érzel egy tompa, mégis jól eső fájdalomszerű érzést. Nem nagyon lehet leírni, de engem pl. marhára fel tud izgatni. Nem is az, hogy szívják a nyakam, hanem az egyre fokozódó étvágy, mohóság, szenvedély, amikor eljutok arra a pontra, hogy már csak Őt érzem a külvilágból. Le lehet érte ribancozni, meg barmozni, sőt, a nimfomán jelzőt is vállalom. De egymás nyakának kóstolgatása akkoris élvezettel tölt el.
20/23 anonim válasza:
én mást szeretek ha kiszívják ffi/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!