Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ha kiszívják valakinek a nyakát? Van értelme?! XD
Megjelölöm a tulajdonom:).De csak ritkán.
Régen csinálták még a katonaságnál is olyanokkal,akiknek volt csaja,kiszúrásból.Lefogták a manuszt és kiszívták a nyakát kimenő előtt,had idegelje magát a csaja.
XDDDD
Amúgy szerintem sincs értelme, randa, meg minden bajod lesz tőle...
lol még hogy 'minden bajod lesz tőle' mivan?:D hát akkor már rég halott lennél másik 10 000 000 emberrel együtt.
amúgy ízlések és pofonok. kinek mi esik jól.
Ribancok és barmok csinálják csak.. Semmi értelme.
Persze minél mélyebbre harapnak annál hamarabb robbansz fel :)
Aki még nem is próbálta, annak nem tudom hogy lehet róla objektrív véleménye.
Nekem nagyon érzékeny a nyakam, az egyik erogén zónám. Egyszer szívta ki a barátom, hát nagyon jó érzés volt, nagyon izgató. Utána persze másnap fájt, sőt még köv. nap is, és ronda volt, nem győztem takargatni a hajammal a 35 fokban.
És nyilván nem azért szívta ki, mert meg akart jelölni, mint egy kutya a villanyoszlopot, hanem mert látta, hogy élvezem.
Persze, én is szeretem, ha a nyakammal foglalkozik a barátom (ha van), mert marha jó érzés, de mindig megmondom, hogy ki ne szívja, mert azt nem szeretném.
És nem vagyok 10 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!