Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki terhes, úgy ha a fiú beleélvezett a jakuzziba és a lányon bugyi volt? : DD
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 17:32
21/28 anonim válasza:
szia IGEN persze hogy lehet, ezek a bugyik nagyon picik, és ha megtörölte utána magát, akkor az fel tud jutni. neked kell tudni, hogy mennyire céloztál oda pontosan. ugy hogy igen, lehetséges, szia evi
22/28 SlyFoX1989 válasza:
azért ilyen téli hideg napokon jólesik az ilyen idióta kérdés :D röhögés4ever :D
23/28 anonim válasza:
Váááhááá, az első válasz, vagy utolsó nem tudom de kiráááály!!! A képre gondoltam!!
24/28 anonim válasza:
Ja. Akkor a strandokon, meg uszodákban minden nő terhes lenne. Meg a halak, meg a rákok, szóval minden nőnemű.
25/28 anonim válasza:
..hogy te mekkora egy primitív barom vagy!
26/28 anonim válasza:
Istenem emberek...-.- mindenki szidja itt a csajt (gondolom lány vagy, ha a gleet nézed:P) holott viccesnek szánta a kérdést...:) én is jót nevettem hogy szegény Finn milyen naiv:D hogy lehet ilyet bevenni ennyi idősen?!:)
27/28 A kérdező kommentje:
köszi utolsó válaszolók ,meg akiknek eljutott a tudatukig hogy a Glee miatt kérdeztem : DD egyébként meg nem tudom hogy az ilyen full idióta kérdésekhez mért tudnak az emberek több oldalakat írni,bezzeg ha valaki tényleg kétségbe van esve, és komoly a dolog akkor örülhet ha kap egy választ,inkább azokat olvassátok el,aztán arra válaszoljatok ilyen értelmes szövegeket :)
2010. dec. 29. 17:15
28/28 anonim válasza:
a kérdezők komolyak, egy kivétellel,???:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!