Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valaki terhes, úgy ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki terhes, úgy ha a fiú beleélvezett a jakuzziba és a lányon bugyi volt? : DD

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 17:32
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
79%
szia IGEN persze hogy lehet, ezek a bugyik nagyon picik, és ha megtörölte utána magát, akkor az fel tud jutni. neked kell tudni, hogy mennyire céloztál oda pontosan. ugy hogy igen, lehetséges, szia evi
2010. dec. 26. 16:08
 22/28 SlyFoX1989 válasza:
azért ilyen téli hideg napokon jólesik az ilyen idióta kérdés :D röhögés4ever :D
2010. dec. 27. 14:19
 23/28 anonim válasza:
Váááhááá, az első válasz, vagy utolsó nem tudom de kiráááály!!! A képre gondoltam!!
2010. dec. 27. 20:20
 24/28 anonim ***** válasza:
Ja. Akkor a strandokon, meg uszodákban minden nő terhes lenne. Meg a halak, meg a rákok, szóval minden nőnemű.
2010. dec. 27. 22:00
 25/28 anonim ***** válasza:
..hogy te mekkora egy primitív barom vagy!
2010. dec. 28. 10:18
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Istenem emberek...-.- mindenki szidja itt a csajt (gondolom lány vagy, ha a gleet nézed:P) holott viccesnek szánta a kérdést...:) én is jót nevettem hogy szegény Finn milyen naiv:D hogy lehet ilyet bevenni ennyi idősen?!:)
2010. dec. 29. 11:08
 27/28 A kérdező kommentje:
köszi utolsó válaszolók ,meg akiknek eljutott a tudatukig hogy a Glee miatt kérdeztem : DD egyébként meg nem tudom hogy az ilyen full idióta kérdésekhez mért tudnak az emberek több oldalakat írni,bezzeg ha valaki tényleg kétségbe van esve, és komoly a dolog akkor örülhet ha kap egy választ,inkább azokat olvassátok el,aztán arra válaszoljatok ilyen értelmes szövegeket :)
2010. dec. 29. 17:15
 28/28 anonim ***** válasza:
a kérdezők komolyak, egy kivétellel,???:DD
2011. jan. 1. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!