Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet ilyen lányokat találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ilyen lányokat találni?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen lányok van itt gyk-n?

Meg alapból mit gondoltok az ilyen csajokról?Vagy csak én vagyok így,hogy nekem nagyon bejönnek?:D

F/18

2010. dec. 20. 13:24
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Ez lehet h beteges nem tudom,de engem izgatnak az ilyen lányok:Dnapiszaron meg ezeket cikizik:S
2010. dec. 20. 13:34
 12/47 szamóca. ***** válasza:
ez azért nem az a réteg akit napiszaron nyomnak. ott a kimondottan emos lányokat szokták, szerintem ez még nem az...legalábbis szerintem. inkább divatpunk beütése van, bár való igaz hogy már keverednek a stílusok az emo maitt.
2010. dec. 20. 13:37
 13/47 A kérdező kommentje:
az emóval sincs semmi bajom,azok is tetszenek,úgyan úgy a scene-s csajok=$
2010. dec. 20. 13:39
 14/47 szamóca. ***** válasza:

hát igen neked még az a korosztály... gondolom 15-18 ig. én az előző "generációból" vagyok, mikor én voltam 15 még nem emos volt mindenki, hanem punk vagy mötál.

ők is majd kinövik:D

2010. dec. 20. 13:43
 15/47 anonim ***** válasza:
lehet, de az ilyenhez nagyon sok lóvé kell.
2010. dec. 20. 13:44
 16/47 A kérdező kommentje:

Honnan gondolod?Miért van ez az általánosítás,meg a külső alapján való megítélés?Egy normális öltözködésű(farmer,poló,top,meg tudja a fene) az is ugyan úgy lehúzhat pénzel nem gondolod?

Szamóca mert te hány éves vagy ha szabad kérdezni?

2010. dec. 20. 13:47
 17/47 anonim ***** válasza:

nem igazán tűnnek vidámnak:)))))

HOva mész csaj? Megyek szomorkodni egy bulibaaaaaaaaa.

Nekem nem kéne, átsírná itt nekem az ünnepeket. Lehúz ahogy kinéznek

2010. dec. 20. 13:51
 18/47 szamóca. ***** válasza:

jha msot ez ugy hangzott mintha baromi idős lennék:D

19 vagyok, de tény hogy mikor én kerestem ilyen módon az identitásom az emo még hírből sem létezett.

ennek csak annyi hátránya van hogy a régi jelképek elveszítik értemlüket és értéküket...egyébként engem nem érdekel h emo vagy mi, csak azért zavar mert tulajdonképpen más stílusokból szedtek össze stílusjegyeket, így ma már a ska kockáról és a szakadt nadrágról/harisnyáról mindenkinek az emo jut eszébe, pedigazért az nem ott kezdődött.

engem is emoztak már le rancidos pólóban, csak mert nem tudták mi az:D

2010. dec. 20. 13:53
 19/47 anonim ***** válasza:

Ezek nem emok, hanem scene csajok! Am szerintem nagyon aranyosak, elfogadnék vagy 2öt! ;)

20/F

2010. dec. 20. 13:53
 20/47 A kérdező kommentje:

Szamóca úgy érzem szerelmes lettem beléd:D

Nekem elég lenne egy is;):Dcsak szeressen;)

2010. dec. 20. 13:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!