Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet találni normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni normális lányokat?

Figyelt kérdés

Nem járok szórakozóhelyekre, max barátaimmal csocsózni kocsmába, vagy nagyon ritkán fesztiválokra. Nem szoktam buszozni és vonatozni sem, mert kocsival járok mindenhova, ezért nem igazán tudok ismerkedni senkivel. Olyan lányt keresek aki megért és szeret, nem pedig a pénzemért kellek neki (igaz az amúgy sincs sok :D.)

Hol találok ilyen Lányokat?

19/F

2011. aug. 10. 19:17
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ha esetleg van itt ilyen nyugodtan írhat privit :D
2011. aug. 10. 19:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Itt nem sok eséllyel.
 3/12 anonim ***** válasza:
KB. bárhol... Menyj be a belvárosba.
 4/12 walk w1th mee ***** válasza:

kocsim lenne minden honapban cserélném a csajom-_-

nem kurv@'ra értem.

2011. aug. 10. 19:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a olyan csaj aki neked kell az bárhol lehet.
2011. aug. 10. 19:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha meg már mentek kocsmába csocsózni csak találtok csajokat akikkel játszhattok, esetleg fogadhattok is velük.
2011. aug. 10. 19:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Minden lány azt fogja hinni, hogy a pénzeddel akarsz villogni. Erre egy megoldás létezik. Add nekem az összes pénzed, és rögtön ragadni fognak rád a nők. Mindketten jól járunk.
2011. aug. 10. 19:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Bárhol... én is sokáig hittem, hogy nem létezik normális pasi, aztán kb. fél éve rájöttem, hogy de, igenis létezik, méghozzá rengeteg. Az más dolog, hogy a barátságnál nem akar tőlem egyik sem többet, akit ismerek, vagy már foglaltak.

Rengeteg normális nő van, csak járj nyitott szemmel, és nyugodtan kezdeményezz, hisz pasi vagy, csak ne menj át hírtelen rajongóba, senki sem szereti, ha rajonganak érte, de ha szeretik azt igen.:)

21/L

2011. aug. 10. 19:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Az utcán is rengeteget láthatsz, jóképű pasikkal kézenfogva.
2011. aug. 10. 19:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet találni normális lányokat pl.én :D
2011. aug. 10. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!